Мечтата на всяка домакиня
laary - специалист
Здравейте има ли в библиотеката на тази програма долен триъгълен(ъглов) шкаф за кухня. Просто жената иска кухнята да е на Г-е с такъв шкаф в ъгъла та дори и с врата.
Благодаря за помощта!

Прикачен файл

vrata.JPG
vrata.JPG (5.51 KиБ) Видяна 3459 пъти
FMaster - специалист
Това е 90 сантиметров ъгъл и излиза брутално много пари, ако трябва да се покрие с цял плот (другите варянти са компромис) !!! Вратичката излиза около 42см. Съвета ми е да откажеш жена ти от тази идея!
laary - специалист
FMaster написа:
Това е 90 сантиметров ъгъл и излиза брутално много пари, ако трябва да се покрие с цял плот (другите варянти са компромис) !!! Вратичката излиза около 42см. Съвета ми е да откажеш жена ти от тази идея!
Да 90см по катетите. Борил ли си се с мнението на жена(собствената)?
shadowman - майстор
Чак брутално много пари няма как да стане като дали ще е на Г или така материала е един и същ. Тук обаче идва въпроса с напасването на плотовете и понеже те са на 60 см и трябва да се режат на 22,5 градуса за да покрият шкафа правилно. Отзад остава обаче едно празно пространство без плот и ние решили проблема като се реже от плот парче с малко по-големи размери и се вдига на 10-на см и става като стълбичка. Ако мивката ви е там взимайте по-малка, че да може да се реже само вътрешно парче на плота.
svetliopi44 - Чирак...
Голяма грозотия е тоя щкаф... като видите крайния резултат ще се отчаяте.
Стават едни грзни снадки от парчета, освен това не можеш да стигнеш и ъгъла без да се качиш на шкафа.Труден за пдържане и грозен, гледай да разубедиш жената.
Успех. :)
SoWhat - специалист
Има го.
А ако държите точно на такъв шкаф, правят се плотове /по поръчка/ и с по-голяма ширина от 60.
VLADO66 - майстор
И жена ти как ще бръкне до дъното на този шкаф :? :)И аз мислех да го правя това упражнение, само че ме разубедиха.
laary - специалист
VLADO66 написа:
И жена ти как ще бръкне до дъното на този шкаф :? :)И аз мислех да го правя това упражнение, само че ме разубедиха.
Колега няма да се бърка защото отдолу ще е бойлерчето и сифона на мивката и остава място за дребни неща.Просто нямам друг начин за мивката,затова ми трябва да и покажа как ще изглежда на компютъра.
Slavi1 - напреднал
Този шкаф го има в стандартната библиотека - KITCHEN @ BATHROOMS V3 Base units 5U /corner/. мразя ги тия шкафове :evil:

Тема "Kitchendraw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: