Реших да пусна 2-3 снимки от новата ми кухня. Проекта е недовършен, тия дни ще поръчвам стъклото за гърба но се вижда основното. Не успях да направя снимки в процеса на изработването но съм си я сглобявал сам. Днес ще ходя да рекламирам две вратички които бяха неправилно боядисани в Салекс - бяло ама по меко и се различават - тея хора нямат ли номера - цветове..писна ми да се разправям с тях!!!
Тук е мястото и да благодаря на "shadowman" за помоща и търпеливостта към мене. Много точен човек и страшно много съвети ми даде и помогна!
Ето и няколко снимки..
Корпуса е гланцово ПДЧ на Орма от Роси, плота кафяво Мелави -Егер / много ми хареса комбинацията на shadowman в последната му кухня/, вратичките са на Салекс лакирани. Механизмите на Блум - много лесни за монтаж и настройки
. Дръжките харесах на Роси - изчистени.
..Засега съм сложил старите уреди, празно остана мястото и за миялна. В последствие ще се дообзаведем, че доста глътна кухничката..
Тук е мястото и да благодаря на "shadowman" за помоща и търпеливостта към мене. Много точен човек и страшно много съвети ми даде и помогна!
Ето и няколко снимки..
Корпуса е гланцово ПДЧ на Орма от Роси, плота кафяво Мелави -Егер / много ми хареса комбинацията на shadowman в последната му кухня/, вратичките са на Салекс лакирани. Механизмите на Блум - много лесни за монтаж и настройки

..Засега съм сложил старите уреди, празно остана мястото и за миялна. В последствие ще се дообзаведем, че доста глътна кухничката..
Прикачен файл
5.JPG (96.34 KиБ) Видяна 8817 пъти
Прикачен файл
4.JPG (108.46 KиБ) Видяна 8817 пъти
Прикачен файл
3.JPG (117.08 KиБ) Видяна 8817 пъти
Прикачен файл
Плота с двете липсващи врати..
2.JPG (102.63 KиБ) Видяна 8817 пъти
Прикачен файл
1.JPG (90.91 KиБ) Видяна 8817 пъти