• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
didosan - напреднал
Откъде мога да намеря профили за вратички (мдф) в пловдив ?
(Доста търсих и ако не намеря скоро ще си поръчам отнякъде)
ZEDYCUS - майстор
До магазин Молдавия на улица Македония, съседен е на магазин Мерит. Има едно малко офисче и правят врати по размер на клиента. Ако мислиш сам да си ги правиш, ти трябва машинка за сглобката. :cool:

Прикачен файл

Untitled.jpg

Прикачен файл

Магазин профили.jpg
didosan - напреднал
100 лв . бахти ужаса .Профилите са 8 лв-2.5 м. едно платно 2100х2100х8 пдч е няма и 50 лв .Защо е толкова скъпо ? Аз ако си направя врата на гардероб ще ме е страх да я отварям ...Мерси все пак.
pipilica - майстор
Е точно с тоя пасвател няма да станат вратички. Трябва хубав циркуляр с възможност да прави отрези на 45° , профилите може да ги лепиш с двукомпонентно лепило а плънката със някъв силикон.
Примерно с този или подобен Изображение
и такова лепило Изображение
nikolson - майстор
pipilica написа:
Е точно с тоя пасвател няма да станат вратички. Трябва хубав циркуляр с възможност да прави отрези...

...и тогава цената от 100лв няма да му се види скъпа :-D
pipilica - майстор
Ми зависи колко вратички ще прави, може и да излезе по-ефтинко да си купи машна, хем после ще му остане.
Тва един голям гардероб и една средно голяма кухня само от вратите е избил машината.
При тия вратички най-сложното е рязането на 45° за да станат еднакво дълги двата отреза.
shadowman - майстор
Освен пендула трябва и още една машина за направа на сглобките.
pipilica - майстор
Може и без машина за сглобки ако се ползва вдукомпонентно лепило, лепиш на ръка като потренираш малко става перфектно. По тая система с лепилото съм направил стотици вратички.
ZEDYCUS - майстор
Ако избие лепилото, как го почистваш от профила. :? Има ли някакъв чалъм? :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "МДФ профили за вратички?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: