• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
suzuki600 - напреднал
Значи въпроса мие следния женами сие харесала червена кухня и иска плотовете да са черни с бели точки гланциран или чисто бели гланцирани .та ако някой има подобна кухня да даде някоя снимка
От други съм слушал че черния плот трудносе подържал .оставяли са петна и много лесно се драскала глатката повърхност
sstefanov - майстор
Кого мие въпросът ти?
suzuki600 - напреднал
Питането ми е кой плот е по добрия вариянт
ZEDYCUS - майстор
Ми който ти хареса. :lol:
king82 - специалист
Аз съм с две ръце против гланцов плот, особено пък и най-тъмния възможен цвят. Моят съвет е колкото може по-светъл и релефен(портокалова кора). Но има хора, които не търсят практичност, а искат да им е mega turbo future fusion. В крайна сметка, важно е на вас да ви харесва и да сте удовлетворени.
suzuki600 - напреднал
И ас съм на същото мнение по принцип исках зелено оранжева кухня но намоята жена откъде и дойде идея за тая червена кухня просто незнам затова сега се опитвам поне да я накарам за бял плот щото мисе струва че черния плот много ще е тъмно за червена кухня зато исках да разбера имали някой с червена кухня и черен плот и какво му впечатлението за тази комбинация
suzuki600 - напреднал
Благода за линка
Последна промяна от suzuki600 на пон мар 03, 2014 9:05 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "избор на цвят за плот на кухнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: