• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
kavi67 - специалист
До месец-два,трябва да получа финансите за кухнята.Бихте ли дали идеи за разположението,някои неща ще разместя със сигурност,други могат да отпаднат,въобще всякакви идеи.Няма да я правя аз,а някои от Варна най-вероятно,всъщност ако има желаещи да я изработят качествено и на приемлива цена,нека споделят и дадат координати....Как мислите (освен,че може и да не останат финанси!),дали няма да се получи тясно и грозно с изпълнението на срещуположната стена? Прилагам снимки и нескопосан чертеж.Програма за проект на кухня,съвместима с андроид не намерих,дори снимки трудно качих...... http://prikachi.com/images/136/7393136n.jpg
Последна промяна от kavi67 на пон юни 16, 2014 7:19 pm, променено общо 3 пъти.
kavi67 - специалист
В дясно е входната врата,в дъното килера,а помещението откъдето снимам е дневна/трапезария..... http://prikachi.com/images/7/7392007F.jpg
Последна промяна от kavi67 на пон юни 16, 2014 6:10 pm, променено общо 2 пъти.
sstefanov - майстор
Всичките ти линкове са счупени.
В българския език няма дума "идей", както и словосъчетание "някой неща".
Не проверяваш ли как ти се вижда мнението? Ако не - започни да проверяваш и си го редактирай.
kavi67 - специалист
sstefanov написа:
Всичките ти линкове са счупени.
В българския език няма дума "идей", както и словосъчетание "някой неща".
Не проверяваш ли как ти се вижда мнението? Ако не - започни да проверяваш и си го редактирай.

Благодаря,поправено е вече,неприличният 'тон'-също!Двата линка работят засега.
Последна промяна от kavi67 на пон юни 16, 2014 7:18 pm, променено общо 1 път.
radius - майстор
Вече само от професорите ли се очаква да пишат грамотно? Да се ставаше така професор...
sstefanov - майстор
Ако не са "професорите" линковете още нямаше да ти работят! Но думичката "благодаря" май ти липсва в речника.
неизвестен китайски мъдрец написа:
"Не се отнасяй лошо към хора, от които очакваш помощ!"
Мисля, че мнението ми е по същество, иначе нямаше как да ти видят картинките, не мислиш ли?
8180 - майстор
sstefanov написа:
Ако не са ....
Колега Стефанов,
Чест и почитания.
Дано Питащият заслужава усилията ти. :partyman:
Chefo77 - майстор
Когато помощта стане задължителна, работата отива на зле ...
Svezar - специалист
Не знам дали добре разбирам чертежа,но ако е така както мисля ще направиш един коридор на който от двете страни ще са двата реда на кухнята ! И мястото което ти остава за "маневриране" го виждам няма и 80см,при мен е 1 метър и като се засечем с жената там се блъскаме а представям си какво ще е на 80см ?? Според мен този ред дето е само с еднотипни шкафове тип "архив в канцелария" ти е напълно излишен при положение че кухнята ти е достатъчно дълга и ще имаш място за всичко в шкафовете !
  • 1
  • 2

Тема "Помощ за още една кухня!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: