• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
kazaka1984 - напреднал
Здравейте харесал съм си един смесител за кухня марката е кремона.някой ако има наблюдения да каже как са ще имам ли ядове с този смесител
pachosz - специалист
Кремоната не е ли модел на Форма Вита? Май да. Ако са те, със задоволително качество са. И цените им са средно високи.
Задоволително качество разбирай, че няма голяма вероятност да те наводни. А тия батерии от 20-30 лв. вече за 2 случая знам за наводнена кухня примерно.
kazaka1984 - напреднал
Да на форма вита са но май са някакви китайки.в практикер сега има няква на промоция като дизайн е много яка но сищата на тека струва с 300 лева повече.та за това питам за качеството щото много евтина ми се струва
prascho - майстор
Най-вероятно говориш за тези:
http://www.forma-vita.bg/bg/Kitchen.aspx

Нямам никакво наблюдение върху тях.

Когато обикалях да гледам смесители за баня гледах Грое, Ханса, Рока, Тека, Видима...и се спрях на Грое. Както в банята така и в кухнята едно наводнение след себе си ще е равносилно на бедствие /неизмерими финансови и духовни щети/. Не рискувай, устискай още 100лв отгоре и вземи нещо надеждно /за качество в бг не ми се говори/. В никакъв случай не рискувай със слабо известни производители. Ако се замислиш, дори да си на място по време на пробив във водопровода и да хванеш теча на време ще заминат най-малко кухненските шкафове....а стойността им никак не е малка.

Вярно, че не трябва да се робува на марки /вярно е, че се дават към 30% отгоре заради името/, но в определени случаи с цел осигуряване на по-спокоен сън понякога е необходимост.

пример: когато стане катастрофа със самолет се алармира до небесата, но все пак това е най-надеждното превозно средство. Същото е и със смесителите. Една на 10 000 може да гръмне и се молиш да не си ти печелившия :).

П.П. 100-150лв и 5 години гаранция трябва да е ок. То всъщност при смесителите керамичната глава и да се счупи ще го смениш с нов, не е толкова страшно. Лабавото им място според мен е меката връзка и закрепването й към основния корпус. Хубаво е какъвто и смесител да избереш да сложиш Г-кранчета между стената и меката връзка и по възможност със цетка/филтър/. Щади повече керамичната глава на смесителя.
kazaka1984 - напреднал
да за тази става въпрос.но май се отказах харесах си един смесител на тека към 200 лева е но се прежалват.какви са тези г кранчета за които говориш
pachosz - специалист
Спирателен кран на прав ъгъл. Може и да не е на ъгъл, все вършат работа. Добре е да ги има, удобство е.
Теката е добър избор.
VLADO66 - майстор
В Практикер продават смесители немски някакви/само там ги има/ на сносна цена.Имам такъв във кухнята от 10г. и сега едва се наложи да сменя главата.
kazaka1984 - напреднал
Едва ли е немски вече.май всичко е китайско вече в тоя практикер.но кажи каква марка е да отида да го видя
prascho - майстор
Гледам, че се намират в Лидл от техните китайски смесители за кухня по 99лв. Може да ги видиш и тях дали стават...
kazaka1984 - напреднал
Не не отказах се ще си взема тека те уж са добри и имат 6 години гаранция.цената е високичка, но ще се прежаля дано излезе спокучлив
  • 1
  • 2

Тема "мнение за смесители кремона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: