Мечтата на всяка домакиня
Здравейте!предстои ми ремонт на жилището.по БДС е ... направо съм се изумила от цените а искам да ни стигнат 8000 лв ... :sad: :(
Искам да ви попитам възможно ли е за 1000 лв да си имам вградена кухня която да е дълга около 4 м като се има в предвид че ще се вграждат хладинлник, пералня и аспиратор?
galia_ - специалист
Uliana написа:
Здравейте!предстои ми ремонт на жилището.по БДС е ... направо съм се изумила от цените а искам да ни стигнат 8000 лв ... :sad: :(
Искам да ви попитам възможно ли е за 1000 лв да си имам вградена кухня която да е дълга около 4 м като се има в предвид че ще се вграждат хладинлник, пералня и аспиратор?
това е най-евтиния вариант - http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=5&tid=4
точно 1000 лв. ще ти стигнат
благодаря ... ако някой знае добър майстор във Варна ще съм му благодарна!!!! :)
shadowman - майстор
Всеки се простира според чергаат си, но един съвет от мен. Иди в някоя фирма за мебели по поръчка и кажи какво искаш и да ти предоставят оферта, после ще решаваш. Не бих препоръчал кухни в кашони, да, евтини са и има за какво. Дай една снимка с размери и разположения на тръби и други неща ако има и мога да ти направя един примерен проект и с него да ходиш да питаш.
bobo - помощник
Във Варна щом си - в Аспарухово, бившата фабрика Първи май (Галатекс) има фирма за мебели/кухни - питай на портала. Сравнително евтино и добре работят, единствените майстори от всички, които ми идваха, от които не мога да се оплача. Носиш си проекта, чертаят и ти го смятат безплатно, избираш си цветове и материали и т.н.

Тема "Цена на вградена кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: