Мечтата на всяка домакиня
new_boy - напреднал
:? предстои ми фугиране на кухня-трапезария,някой би ли ми казал,на коя фирма фугина е качествен,и как се извършва самото фугиране,благодаря предварително
Spokoiniq - майстор
не правя реклама, но Ceresit CE40 е най-доброто в момента, устойчив на химикали и на постоянно водно налягане(басейни и т.н.), 8 кинта 2 кг, 13-14 5кг
new_boy - напреднал
мерси много,аз не го приемам като реклама,а като съвет.А бихте ли ми казали технологията на фугиране,50 квадрата е,с 2мм. фуга
Spokoiniq - майстор
който ти е лепил плочките трябваше да фугира...иначе има гумени канчета специално за фугамаса, в тях забъркваш и нанасяш с шпакла-японка, като дръпне лекозабърсваш със сух парцал излишното и заглаждаш фугата с влажна гъба и изчистваш фугамасата от плочката внимателно, тва е общо взето, другото е опит

:)
new_boy - напреднал
благодаря ти отновоза съвета,бяха ми фугирали плочките,но след известно време просто фугата се разрони.Затова питането ми беше за качествена фуга,и за технологията-понеже аз ще фугирам.Благодаря
Spokoiniq - майстор
и гледай фугата да я заглаждаш наравно с плочката ако тя го позволява, не като едно време както се заглаждаше с кабел-после няма чистене :)

Тема "фугиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: