Мечтата на всяка домакиня
andrian.ivanov - специалист
Имам следния проблем, като мотирах мивката стандартен шкаф с алпака мивка отгоре след като пуснах батерията забелязах теч от сифона. Погледнах дали е монтиран дообре но всичко беше ок. Самия теч е няколко капки от гуменото уплътнениев случая какво да направя? За първи път признавам си правя това.
pavkatay - майстор
притегни централния винт, ако става въпрос за гуменото уплътнение между алпакато и сифона. не прекалявай ,ако е пластмасов сифона :2thumbs:
и аз това се притеснявам защото много го стегнах, но пак капе на шкафа. Има ли някаква тънкост защото от едната стана е гладко уплътнението и го слагам на доло от др е цепнато на две и го упирам до алпакато или няма значение в др вариант мисля със силикон
sezoni1 - напреднал
понеже казваш,че ти е за първи път-нали си сложил от долу гарнитурата.
...малко я понамести.
то е желязна решетка с болт отгоре - другото пада доло и е от пластмаса с това гумено уплътнение отгоре му - в кухината му е меден винт но мн некачествено ми се вижда. Както е стегнато уплътненето не се притиска от пластмасата за алпакато
http://www.dipol-bg.com/modules/GetImag ... ageid=1368 това е шкафа мивката го покрива

П.П. Оправих просто това с цепката в средата от едната страна на уплсат. трябвало да е надоло сега не капе :)

Тема "Монтаж на мивка в кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: