Мечтата на всяка домакиня
Здравейте!
Предстои ни ремонт на всекидневната с размери-4.20/3.00м Има огромен прозорец 3.00м-от там се минава и за терасата южно изложение Нямаме нищо освен оранжав ъглов диван.Моля ви за идея за разположението и модел на кухнята-бокс-трябва да е малка.Пода -ламиниран паркет или таркот.цветове. Изобщо идея за интериор и декор съобразено с оранжавия диван :)
Предварително ви благодаря!
shadowman - майстор
Севде, дай някакви снимки, че така е трудно.
За пода избираш ти, аз скоро си правих кухня и сложих под шкафовете теракот който излиза на 20-на сантиметра и продължих с ламиниран паркет. Аз лично по камък или керамика неискам да ходя, че зимата не можеш да я стоплиш. Оранжевото май ходи с жълто или титан (демек имитация на метал). Всичко опира до твоите виждания.

Прикачен файл

P2110057.JPG
P2110057.JPG (64.23 KиБ) Видяна 5063 пъти
Тази идея ми допадна-харесвам тези цветове Аз също си мислех за ламинирания паркет Но на такива цветове какъв цвят плочки върви да сложа? Иска ми се да стане една приятна и удобна всекидневна И още нещо тези модели кухни къде мога да ги намеря?А за снимка-нямам Благодарско!
mladkal - майстор
Здравей, Севде!
Също като Шадоумен бих те посъветвал да сложиш плочки под шкафовете, които да излизат 20 до 30 см напред. Така и да капне нещо, нещо и да изтървеш лесно би го почистила - т.е. лесно се поддържа. От там насетне като него здраво ламиниран паркет, като прехода плочка-паркет ще направиш с метални лайсни (месингово жълти или алуминиево бели) по твой избор, за да се връзват с останалите метални детайли в кухнята ти.
Това как ще изглежда си е изцяло по твое осмотрение, желание, възможностти. По-добре се замисли какво ще има в тази кухня - съдомиялна, фурна, котлони, аспирация, пералнята там ли ще е...
Замисли се колко широк плот ще искаш, за да ти е удобно да твориш на него, микровълнова -мястото й, коша за отпадъци къде ще е най-практично и т.н. Някъде над плота за рязане, приготвяне си остави 1-2 двойни контакта - за тостер, сандвичмейкър, миксер, пасатор..
А в чисто интериорен аспект съчетаването на цветовете мисля, че и фирмата, която ще ти прави дървенията ще ти помогне. Повечето имат снимков материал на готовите и изработени от тях неща, списания, каталози...
Желая ти успех!
shadowman - майстор
Ето ти друга снимка на същата кухня, гледай долу към пода. Тук бяха сложили плочки с някакъв жълт цвят и после масивен паркет бук. Кухнята съм я правил аз по проект на хората, както желаят. После ще снимам какво направих в нас с теракота и ламинирания паркет.

Прикачен файл

P2110058.jpg
P2110058.jpg (65.58 KиБ) Видяна 4776 пъти
Много ви благодарря за компетентното мнение Знаете ли това е сайта в който всеки може да намери търсения отговор А на мен сега ми предстои купуването на плочки и ламиниран паркет-Заминавам :)

Тема "Ремонт на всекидневна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: