Здравейте, Много се извинявам ако съм в грешен раздел, но не намирам по подходящ. Имам фурна за вграждане GORENJE BO735E20X, която като работи примерно 1 час с някаква тава с течност вътре и часовника започва да пиука и накрая изгася...очевидно прегрява. След 10 минути си тръгва нормално. Изпращах я в сервиз и там ми казаха, че е работила 2 часа на 275 градуса, но не е правила проблем. Повторно я изпращах, смениха ми часовника уж за мое успокоение според тях без нужда, но фурната продулжава да си прави така. Казаха ми да си проверя разстоянията. Спазил съм всички препоръчителни разстояния за монтаж, даже са ми по големи. Моля, ви помагайте, фурната е на 2 години и има още 3 годинигаранция, но честно не ми се занимава да връщам повече....Благодаря!
чет фев 29, 2024 6:41 pmnobreak написа: Здравейте, Много се извинявам ако съм в грешен раздел, но не намирам по подходящ. Имам фурна за вграждане GORENJE BO735E20X, която като работи примерно 1 час с някаква тава с течност вътре и часовника започва да пиука и накрая изгася...очевидно прегрява. След 10 минути си тръгва нормално. Изпращах я в сервиз и там ми казаха, че е работила 2 часа на 275 градуса, но не е правила проблем. Повторно я изпращах, смениха ми часовника уж за мое успокоение според тях без нужда, но фурната продулжава да си прави така. Казаха ми да си проверя разстоянията. Спазил съм всички препоръчителни разстояния за монтаж, даже са ми по големи. Моля, ви помагайте, фурната е на 2 години и има още 3 годинигаранция, но честно не ми се занимава да връщам повече....Благодаря!Извади я на масата и я включи да видиш дали ще пищи. Ако не пищи - нямаш добра вентилация. Ако пак се разписка - връщай.