Мечтата на всяка домакиня
abaka - напреднал
Здравейте! Идеята е следната: миялната е бяла, а всички други уреди и дори самата кухня ще е инокс, та тая миялна е направо бял цирей... Искам да я омажа в инокс отпред и малко отстрани,че ще у полувраждаме, ама как :? ? В един магазин за бои продавачката ми предложи да остържа емайла с фина шкурка, после да почистя с обезмаслител и да намацам със сребърен феролит и валяк, сушене 24ч на стайна температура. Чакам съвети и идеи. Трябва да се получи нещо такова:
от това:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204481&photo=12
във това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204481&photo=13
Тани - модератор
Недей си орезилява миялната! Иди си купи самозалепящо фолио с имитация на инокс и за няколко минути ще я преобразиш! Как се лепи - има статия на сайта! Става въпрос за хладилник , но принципа е един и същ. А имитацията е страшна , който не знае , че не е оригинално инокс няма и да разбере! А с феролита ще стане................
abaka - напреднал
Абе много ми е странно това с фолиото. Нещо не ми е тръпка, а пък и снимка съм виждала с инокс, не е баш да не личи, а пък и у нас от писури нагоре сме,ще я ощърбим още преди да се е мръкнало. Казваш с феролит на л...на става, тъй ли? Ами с тия термо спрейове? Малко съм гъзоръка и затова не ми се пробва, че се притеснявам дали няма да стане на светли и тъмни петна... Чакам пак мнения и съвети! Дали да не я закарам в някой автосервиз да ми я пръснат с автоемайл лак? И дали ще се навият за толкова малка поръчка?
Тани - модератор
Ако се залепи качествено фолиото - няма да личи ! Ако му оставиш въздух отдолу обаче...

За автоемайл лака съм съгласен че ще стане добре! Ако си плащаш да не мислиш че го е дерт бояджията дали ще пръска калник или съдомиялна? Само че ако не се лъжа за калник вземат около 100 лева!
emo_peev - специалист
идеята със сребърния феролит е гениална ГЛУПОСТ, не го прави.

според мен имаш два варианта:

1. фолио, ако не можеш сама или се опасяваш че няма да успееш, най добре да се свалят панелите които за смяна цвета и да се занесат в рекламно студио. Там ще ги направят както трябва.

2. боя, същата процедура със разглобяване, само че сега отиване при бояджията. Има металик бои със такъв цвят.

за да стане добре ще трябва да поразглоби, машината

Тема "Как да омаскаря съдомиялната?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: