Ето схемата на помещението с размерите. Черното квадратче е комина, под който (не е с розетка, просто комина е изграден над стаята) трябва да има неголяма камина. Двете врати от по 0,65 м. не са избити още, но ще се наложи тъй като това е преходно помещение, а вратата от 0.95 м. е входна и се отваря навън, а не вътре в стаята.
Идеята ми е кухнята да е по скоро функционална, с горни шкафове, шкаф-мивка, малка печка и малък хладилник. Но тъй като и ще се храним там ни трябва и маса, столове или си мислех за варианта канапенце тип пейка с още най-много 2 стола....Знам ли и аз
Помагайте, преди да съм тръгнала да оглеждам магазините, въпреки че едва ли ще намеря нещо толкова миниатюрно и функционално
Идеята ми е кухнята да е по скоро функционална, с горни шкафове, шкаф-мивка, малка печка и малък хладилник. Но тъй като и ще се храним там ни трябва и маса, столове или си мислех за варианта канапенце тип пейка с още най-много 2 стола....Знам ли и аз
Помагайте, преди да съм тръгнала да оглеждам магазините, въпреки че едва ли ще намеря нещо толкова миниатюрно и функционално
Прикачен файл
shema kuhnia1.JPG (14.26 KиБ) Видяна 6382 пъти