Мечтата на всяка домакиня
Моля ви да ми помогнете да превърна едно помещение / хол + балкон / в кухня, дневна и хол. Моята идея е следната:Тъй като канала е в средата на стената под прозореца ,трябва там да позиционирам кухнята, която да е отделена чрез барплод. Като си мисля от дясно на ляво да подредя хладилник, съдомиалня,шкаф мивка,пералня и в ъгъла да завърша с печка. След барплода смятам да има кухненски ъгъл с маса, или дневната да включва само трапезна маса+столове , за да остане място за хол с ниска мебел. Но си мисля , че както и да си подредя мебелите ще остане малко свободно пространство и всичко ще изглежда много претрупано.Затова ви моля да ми дадете идеи как да разположа мебелите , така че да изглежда по- просторно помещението.Изпращам и импровизирана схема.Благодаря.

Прикачен файл

(R)Изображение025.jpg
(R)Изображение025.jpg (7.54 KиБ) Видяна 4829 пъти
Последна промяна от irka на чет фев 21, 2008 9:55 pm, променено общо 1 път.
audibs - напреднал
Здравей,моя хол е с кухненски бокс и за да не се претрупва стаята,си взех маса с повдигащ механизъм,която е хем холна хем трапезна,по този начин спестяваш трапезна маса и столове,а и доста място.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:43 am, променено общо 1 път.
Благодаря за интересната идея. Моето желание да поставя барплод между кухнята и дневната беше свързано с факта, че няма да има достатъчно свободни шкафове, в които да поставя приборите. Но си мисля, че предложените от теб странични шкафчета, са по скоро декоративни и в тях могат да се поставят само чаши /тесни шкафове - само 15-17см/. Може ли да ми нахвърляш как си ги представяш тези шкафчета. Благодаря

Тема "помогнете за превърна хол в кухня дневна и хол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: