Мечтата на всяка домакиня
Здравейте!
Знам че темата е тривиална,но сам абсолютен лаик в това отношение!С помощ успях да си направя проект на кухнята и сега търся стабилна фирма за иэпълнението и!
Благодаря предварително на тези,които решат да помогнат
Z0R0 - помощник
Може ли да ни покажеш проекта на твоята кухня а що се отнася до фирмите работил сам с много от тях и всички до сега са били много коректни всичко опира до това каква точно цена тарсиш
Любо - специалист
Не разбрах от кои град си,а че имаш проект е идеално и като тръгнеш по фирмите не го променяй а искай цена със 1 и същ материал във всяка от фирмите .Така ще се ориентираш и за цените. аз си правих миналата година 1 шкаф и 5 полици и се оказа че цената беше от 360 до 780 лева /смятай каква разлика /а тези които ми дадоха най ефтената оферта работят прекрасно вече направиха 2 хухни на мои познати/АКО СИ ОТ ВАРНА ЩЕ ТИ ПОТЪРСЯ ИМЕТО И АДРЕСА
shadowman - майстор
Както казват хората от де си моме?
От София сам!Проекта ще ви го пусна по късно!
velsi - Почетен майстор
А според тебе това въпрос за форум "Направи си сам" ли е?
jivkoni - помощник
Не разбрах от кои град си,а че имаш проект е идеално и като тръгнеш по фирмите не го променяй а искай цена със 1 и същ материал във всяка от фирмите .Така ще се ориентираш и за цените. аз си правих миналата година 1 шкаф и 5 полици и се оказа че цената беше от 360 до 780 лева /смятай каква разлика /а тези които ми дадоха най ефтената оферта работят прекрасно вече направиха 2 хухни на мои познати/АКО СИ ОТ ВАРНА ЩЕ ТИ ПОТЪРСЯ ИМЕТО И АДРЕСА
Здравейте,

аз съм от Варна и ще съм много благодарен ако ми пратиш името и адреса на този майстор!Предстои ми да поръчам кухня до месец и за сега имам една единствена оферта, а много ми се иска да я сравня малко.

Тема "Координати на качествена фирма производител на кухни?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: