Мечтата на всяка домакиня
bogdanova_kremena - напреднал
Моля, дайте ми съвет. Предстои ми обзавеждане на кухня с дължина около 3 метра, барплот + малка витрина.Харесала съм модел на Мебели "Явор". Някой купувл ли е от тях? не са скъпи, но дали са качествени незнам! Другият ми проблем е , че ъглите в кухнятя ми не са прави. И въобще препоръчайте ми нещо хубаво на средна цена. Предпочитам венге , но си мисля и за оранжево. Мерси!
shadowman - майстор
Правя мебели от 95-та и на базата на моя опит бих те посъветвал следното за кривите ти ъгли - поръчка. Скоро монтирах една кунхя на "Явор" и не съм впечатлен. За цените не знам как са, но поръчката е нормално да е по-скъпа. Полските са евтини, но пък като явора ти ги дават без гръб, после ходиш да си търсиш, търсиш водобранна лайстна и други дребни неща... Нямат нивелационни крака и ако пода ти е крив вратите не могат да се оправят, горния ред и той се изкривява...
Най-евтино и добре изглеждащо е вратите да са с 2мм PVC кант, после идват вратите от MDF профил с табла, това на снимката.

Прикачен файл

Rotation of DSC00016.jpg
Rotation of DSC00016.jpg (32.7 KиБ) Видяна 12204 пъти
qnass - специалист
Не купувай от тях. Кантовете с които са обкантени плоскостите са от някаква импрегнирана хартия и след 3-4 месеца се отлепват.Трябва да внимаваш и да не мокриш много плота защото по ръбовете се надува.По добре дай някой лев повече и си направи поръчка по твоите размери на кухнята
shadowman - майстор
... за кантовете, най-смотани са турските, ролка от 50м е 7 лева. Има такива олепелени чешки, също така и гетинаксови. Най-използваните са пласмасовите. Така, че като поръчваш гледай това.
bogdanova_kremena - напреднал
Aз всъщност не държа да си поръчам от фирма. Ако можете ми препоръчайте майстор, който работи добре и с качествени материали. А иначе дължината на кухнята ще е около 3 метра, искам и барплот и някяква витринка. Колко общо би могло да ми излезе всичко от приличен материал, но не естествен? Благодаря Ви предварително!
shadowman - майстор
Кажи от де си за да те насочим...
prascho - майстор
нова кухня от магазина
shadowman - майстор
Е, да бе по-близо щях да те поема :? ...
generala_1 - напреднал
zna4i kuhnqta 3 metra nee samo na edna stena,kriviq ygal se ovladqva s blenda mejdu 6kafovete a sled tova plotovete se kroqt po razmer na mqstoto,zavisi kolko otvarq ili zatvarq ygala

Тема "Нова кухня! От къде???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: