• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Откъде да си купя kaчествени кухненски плотове? И само не ми казвайте - Практикер.
София. Лия и Нюман са ясни. Други?
Antonina - помощник
Бихте ли ми казали нещо за плотове с дебелина 10мм /за гръб/? Моят майстор дето ми сглобява кухнята е купил някакви такива, а аз не бях чувала за такава дебелина за гръб?!!! Обяснява ми там, че бил ламиниран с пластмаса от страната откъм стената, дето се поставя и бил добре измислено и направен... Бях се спряла на гръб с деб. 15мм после ми казаха, че го нямат в наличност и не се знае дали ще има и кога и се разбрахме да се постави 3см гръб, същия като долния плот. На другия ден ми идва с тоя тънък гръб и ... мен като жена, ненаясно с такива материали, е лесно да се пробута нещо некачествено, с подходящи думи...!Моля ви да ме просветлите по темата!!!! :?
shadowman - майстор
Тънко, дебело, важно е покритието да е едно и също.
Хосе-2 - пълна гама ПДЧ плочи на марките VODEGO, EGGER и BUCINA.
kristiqni - специалист
В Стройко видях на HDM плотове с някакво лаково покритие,изглеждаха много добре,но не ми е ясно дали са добри :?
trevora - специалист
--------------------------------------------------------------------------------

Хосе-2 - пълна гама ПДЧ плочи на марките VODEGO, EGGER и BUCINA.

Много добри неща,най-вече на Egger.а стенните панели са с дебелина от 1 см до 1,5см в случая VODEGO е такъв.Много добри неща има на Duropal ,фирмата е Лесоцентър
  • 1
  • 2

Тема "Плотове - откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: