Мечтата на всяка домакиня
avi_mamba
Кажете как се монтира такава батерия, но искам да Ви кажа, че тръбите ни са над плота, т. е. те са за стенна батерия. Има ли шанс за стояща? А и как ще се скрият муфите, защото там ще има термо-плот, но те стърчат ужасно. :lol:
PCL82
Явно трябва да се пуснат тръби от стената до под мивката ,които да минат през плота или през пробити отвори в мивката и да се свържат отдолу.Могат да се ползват меки връзки или къси парчета тръби.Хубаво е веднада на изводите от стената да се сложат спирателни кранове(има красиви хромирани или никелирани). Тръбите могат да се скрият в бели ПВЦ кабелни канали например.
Но като цяло ми се струва, че стоящите батерии почнаха да се ползват, защото са модерни на запад, а не защото са по функционални.Напротив
много е неудобно да не можеш да завреш по голям съд под такава батерия.
velsi - Почетен майстор
Да, така е. Случвало ми се е да спра на бензиностанция и да искам да си налея вода, но не мога, защото мивките в тоалетните са такива и едвам си напъхваш ръцете. Иначе съм виждал монтаж само с меки връзки и две колена за всяка по едно: под мивката излизат тръби от стената завиват с колената нагоре и с меки връзки - в батерията.

Тема "Монтиране на батерия върху плота" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: