От 1 юли до 1 септември 2012г. НаправиСам започва конкурс за най-интересен ремонт, статия или нещо изобретено от вас.
ozaki - напреднал
Стефко написа:
Така да бъде. Живи и здрави бъдете. Аз съм си направил САМ нещо, което го ползвам с успех при нужда. И което не можеш да намериш на пазара. Докато електрожен може да се купи от много места- и за малко, и за много пари. Зависи кой как ще го ползва.

А дали е интелигентно, въобще не ме интересува. От постовете, и задаваните въпроси се вижда, че голяма част от драскачите тук не могат един пирон да забият в чамова дъска. И злобеят, когато видят, че някой може повече от тях.

Дребнавите душици си остават дребнави, каквото и да им се казва.

Ето и пример за явно заяждане
kuuuuuul написа:
Много добра изработка =D> ,в пъти по интелигентно от конуса на Стефан.

Колега, от публикацията виждам някакво мъгляво обяснение, няколко снимки на кутията, и една заварка, която аз с левия си крак ще направя по-добре на 3 ракии без мезе. :lol: Ти как разбра колко е интелигентно?
Усрахте на човека темата.Колко за сравнението ти, между електрожена и твоето конусче само ще ти кажа :lol: .Аз с брадвата ще нацепя 5 кубика дърва докато ти с твоето изобретение нацепиш 1 кубик.Другото което какво упрекваш на човека работата заварял бил с левия си крак на три ракии по добре.Сигурно като си бил на 22 години още не си знаел какво е електрожен ,а сега си станал на дядо ми на годините и цял ден кибичиш тука и мрънкаш постоянно и тайно се надяваш да ти дадът 200 - 300лв. (като миналия конкурс) ,че да вържеш двата края.

Извинявам на целия форум и на модераторите и администраторите ако трябва искам да бъда банат ,но Стефко също да ме последва (ако се случи това).А по важно за мен е да се изчисти темата на колегата.Тук не е раздел говорилня.
Стефко - специалист
Явно си младо момче. Завършил съм ВИММЕСС Русе преди 38 години. Само си представи, че тогава имаше и образование, и възпитание. :? За разлика от сега. За да ме баннат, трябва да наруша правилата на форума. Аз само изразявам моето мнение по въпроса.
LazarGanev - "Велик майстор"
ozaki, споко, няма да бъдеш баннат, може само Стефко - а дано, ама надали, както казала циганката :-D . Темата е за яко чистене
bulhomes2 - майстор
И аз съм "ЗА" да се почисти темата от "шегите" на Стефко. Електрожена ми е много интересен. Ще се радвам автора да сподели от къде се купуват материалите и по-подробни снимки на "вътрешностите".
8180 - майстор
Хайде да се поспрете малко.
Един "имал мнение" да нарича другите с епитети.
Друг си проси БАН с условие.
Трети дава препоръки за чистене...
И т.н.
А всички с ясното съзнание, че са в нарушение със собствените си постове в темата, заедно с претенцията, че някой трябва внимателно да вниква в безсмислици и да отсява ненужното за да не пострада темата.
Ами сетете се в кой раздел сте, в коя тема и че нямате възможността сами да си чистите, ерго - по-добре да не цапате!
МОЛЯЯЯЯ!
Стефко - специалист
Аз спирам да пиша в тая тема. Гледам мача.
baretata_7_62 - специалист
Стефко Стефкоооо, Стефко. За това ли учи преди 38 години, това е риторичен въпрос, не искам и да знам. Електрожена е производствена машина, тя създава, твори. Както здрави високоякостни конструкций така и красоти. Конуса не е лоша джаджа, но е с малка пройзводителност, основен проблем му е подаването, всяко едно навеждане и повдигане на дървото те прецаква, нищо че не биеш с брадва. Оказва се че брадвата е по пройзводителна от колкото конуса, на базата вложена енергия за единица работа. Друго, за пройзводствени цели на цепени дърва, има къде къде по ефективни машини и методи. Браво че можеш сам да си нарежеш конуса, да го вържеш с 2 шайби и да му сложиш двигател, това е много хубаво нещо, но като чели не е кой знае какво върхово постижение, осбенно в 21 век. Не си лош човек но не се прави на някаква сърдита лелка на която света и е виновен че мъжа и не и обръща внимание, не ти отива. Бистрейки нещата от живота, до кога мислите да се джанкате за стари работи, мислите по новите идей и бъдещите предизвикателства.
Стефко - специалист
Не знам каква шапка си, и какво имаш под нея, но поне правописа знам. За разлика от теб. :lol:
agj - майстор
ndimitrov написа:
Здравейте ,
току що се регистрирах . Искам да благодаря на колегата pansim който ми помогна за оживяването и настройката . Ако трябва да се купува всичко, излиза около 300лв с кутия и 3м кабели на байонет . Но за тези пари получаваш машина с която можеш да работиш цял ден на макимален ток и урок по електроника . Скоро ще кача и снимки от вътре
А колко е максималния ток? Че никъде нищо не пише !И как определяте ПВ –то?Просто винаги ми е било интересно.?

Тема "Конкурс 2012 - #15 - Инверторен заваръчен апарат" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: