Жилището на най-малките
radinna - напреднал
Здравейте, отдавна се възхищавам на сръчността и идеите ви и искам да помоля за съвет.
Предстои ми ремонт на детската стая и искам да направя на децата легла подобни на това http://www.ferrimobili.com/dettaglio.php?id=77
Фирмените механизми струват 1700 лв, което не ми е по силите.
Моля, дайте ми идеи как би могъл да се замени с нещо по-евтино.
radinna - напреднал
виж това предложение http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128699&photo=84
Първоначално мислех за такова, но момчетата не са от най-внимателните и се притеснявам, че няма да улучват дупката, за да пъхнат долното легло (искам да се вади напълно, а не само малко)
Svet - напреднал
Леглата тип 'сандвич' се издъпрват изцяло, отдолу са на колелца. В 'Лабиринт' съм ги виждала в каталога на 'Стефани Стил'. И ние сме се ориентирали към такова легло.
radinna - напреднал
Svet написа:
Леглата тип 'сандвич' се издъпрват изцяло, отдолу са на колелца. В 'Лабиринт' съм ги виждала в каталога на 'Стефани Стил'. И ние сме се ориентирали към такова легло.
При тези ме притеснява точно това, че се издърпван нацяло и после не зная дали ще улучват да ги пъхнат на място. При другия модел ми харесва това, че релсата дава посока и не могат да ги отклонят
любител - специалист
Прескочи до фирма за дограма и им покажи снимката.

Мисля, че могат да ти направят рамката с релсите с елементи за плъзгаща се врата.

Може да не е толкома елегантно, но ще стане.

Останалото ще ти го свърши всеки дървмоделец от проскости.
lulu - помощник
И аз имам подобен проблем :sad: Двоумя се между традиционните ъглови легла за детска и тип сандвич.Да си призная втория вариант го предпочитам,понеже ще ми заема най-малко пространство.Но пък от друга страна двама майстори вече ми казаха че тип сандвич не е за предпочитане :? Някой може ли да даде препоръка или съвет :?
комплименти за сайта =D> =D>
lulu - помощник
Никой ли неможе да вземе отношение :? Кажете мнение бе хора,споделете опит ако имаше такъв. Аз понеже нямам и за първи път ще обзавеждам детска и питам.Детето е едно ама не се знае за после :wink:
nicky_design - специалист
Правилно са ви казали майсторите,леглата сандвич не са за предпочитане,понеже лесно се чупят,а относно сандвича от каталога на Стефани стил,моят съвет е: Забравете го,ако не искате децата ви да се наранят,ако случаино искате това,купете си.

Тема "Плъзгащи легла - моля за помощ" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: