И аз имам интерес към проекта на хоби 123. Нека ни информира, моля! 

estqwerty написа: интересно ми е на каква цена ще се върже това нещо в бг, и с какви параметри.Предполагам че хоби123 има идея да си го прави сам.
 . Можеш да ги видиш в голямо количество (не знам дали е същия производител) на тавана на покрития гараж на Икеа.
 . Можеш да ги видиш в голямо количество (не знам дали е същия производител) на тавана на покрития гараж на Икеа. 
 estqwerty написа:под "пуканки" имаш предвид органични пуканки, а не пуканките за опаковане? защото си написал "неорганични"....Извинявам се царевицата е органично в-во от групата на въглехидратите както и сламата.
марихуанобетон
всеки ден по нещо нововсеки ден...
 Но не си правя майтап с пуканките става хубав лек бетон, но първо се обработват с полимер заради добрата им хигроскопичност, но и бетона е по скъп заради по големите производствени разходи. Колкото до марихуаната наистина се избъзиках но само с наименованието иначе продуктите от конопа /hempconcrete/ включително и лек бетон се произвеждат във Франция, Китай , Индия и др. страни. Французите го ползват като произвеждат термоизолационна вата която има по добри свойства от минералната но сигурно струва майка си и баща си. Конопа е много, много стар строителен материал. Нищо ново.
  Но не си правя майтап с пуканките става хубав лек бетон, но първо се обработват с полимер заради добрата им хигроскопичност, но и бетона е по скъп заради по големите производствени разходи. Колкото до марихуаната наистина се избъзиках но само с наименованието иначе продуктите от конопа /hempconcrete/ включително и лек бетон се произвеждат във Франция, Китай , Индия и др. страни. Французите го ползват като произвеждат термоизолационна вата която има по добри свойства от минералната но сигурно струва майка си и баща си. Конопа е много, много стар строителен материал. Нищо ново.gechev написа:Арболит. Еднослойна стена ли?привет и мн. благодаря за съпричастието към идеята ми "арболитна къщичка"- за лична употреба е:). аз съм 'тя' и съм доста наясно с полимерните технологии и материали, но не и с неорганичните такива
 . стена 30 см, единична. преградни стени 15-20 см. проблема към момента ми е влагопоглъщането на на дървобетона, което се счита за най-голям недостатък. в тази посока ще ми е нужна и помощта ви майстори и специалисти - БЛАГОДАРЯ ВИ!
. стена 30 см, единична. преградни стени 15-20 см. проблема към момента ми е влагопоглъщането на на дървобетона, което се счита за най-голям недостатък. в тази посока ще ми е нужна и помощта ви майстори и специалисти - БЛАГОДАРЯ ВИ!Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: