съб окт 27, 2018 8:35 amnaster написа: ...Браво! Ииии - осъзнатата радост - двойна радост
Още: идейният проект е изцяло мой, съобразен със стила ни на живот и нуждите ни. Жена ми го одобри - какво повече... Пожелавам на всеки да начертае мечтите си.

съб окт 27, 2018 8:35 amnaster написа: ...Браво! Ииии - осъзнатата радост - двойна радост
Още: идейният проект е изцяло мой, съобразен със стила ни на живот и нуждите ни. Жена ми го одобри - какво повече... Пожелавам на всеки да начертае мечтите си.
съб окт 27, 2018 8:35 amnaster написа: идейният проект е изцяло мой, съобразен със стила ни на живот и нуждите ни. Жена ми го одобри - какво повече...
съб окт 27, 2018 3:06 pmnaster написа: Колко е минималния вътрешен диаметър - от 120 до 180 мм? Отвътре в коминът е 220х200 приблизително, но се опасявам, че има и малко разтвор, който не искам да пречи.А кой ще зида камината? Проект има ли?
съб окт 27, 2018 11:31 pmresistbody написа: Заложи тръба за снабдяване със свеж въздух на камината, че ще ти изяде твоя...+1
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: