1. (AGC) Това са препоръките на AGC за троен стъклопакет. Ако правилно разбирам дори и производителя посочва, че може да се сложат нискоемисионни като Top 1.1 на позиции 2 и 5.

coating postion in the TGU.JPG (90.58 KиБ) Видяна 1952 пъти
Между другото, както съм посочил в по-горен пост, при iplus Energy N + iplus Top 1.1 LT е 67 %.
Най-добра LT от 74% се постига когато позиции 2 и 5 са с Top 1.1 стъкла (или Thermobel Tri, но те не се намират в БГ).
2. (SGG) Едни от препоръките на SGG за троен стъклопакет са отново с две нискоемисионни стъкла:
Най-добра LT от 74% (за стъклата, които идват от Румъния) се постига, когато позиции 2 и 5 са с XN стъкла.

SGG 2 x XN.jpg (90.13 KиБ) Видяна 1921 пъти
Има и други добри стъкла, но от други заводи:
Total+ - LT 72 %
Plus - LT 72 %
LUX - LT 73 %
Max - LT 74 %
///
Като заключение ще добавя, че съм твърдо решен да сложа две нискоемисионни стъкла. И както винаги хората, които трябва да си разбират от работата не го правят. Не очаквах, че в големите фирми за дограма цари такова невежество.
Прикачен файл:
coating postion in the TGU.JPG (90.58 KиБ) Видяна 1952 пъти
Най-добра LT от 74% се постига когато позиции 2 и 5 са с Top 1.1 стъкла (или Thermobel Tri, но те не се намират в БГ).
2. (SGG) Едни от препоръките на SGG за троен стъклопакет са отново с две нискоемисионни стъкла:
Най-добра LT от 74% (за стъклата, които идват от Румъния) се постига, когато позиции 2 и 5 са с XN стъкла.
Прикачен файл:
SGG 2 x XN.jpg (90.13 KиБ) Видяна 1921 пъти
Total+ - LT 72 %
Plus - LT 72 %
LUX - LT 73 %
Max - LT 74 %
///
Като заключение ще добавя, че съм твърдо решен да сложа две нискоемисионни стъкла. И както винаги хората, които трябва да си разбират от работата не го правят. Не очаквах, че в големите фирми за дограма цари такова невежество.