stivemaster написа: топлинно съпротивление около 0,530 W/m²KПри металните керемиди числото е много ПО-ГОЛЯМО. Отделен въпрос дали е "топлинно съпротивление".

stivemaster написа: топлинно съпротивление около 0,530 W/m²KПри металните керемиди числото е много ПО-ГОЛЯМО. Отделен въпрос дали е "топлинно съпротивление".
stivemaster написа:Вадиме ,ти поне знаейки и 2 и 200 в тази област ,на всичкото отгоре занимавайки се сметални керемиди ,това което казваш ми звучи ,като да се пробваш да отрежеш клона на който работиш и ти .Какви качества им липсват на тези термопанели да ни кажеш ,че да са неприложими в определени случаи.Точно затова ти казвам, че не става на такава къща да сложиш термопанели. Да тръгнем поред. Примерно, архитекта решава покрива да е от термопанели, защото през нощта това е сънувал
stivemaster написа:Аз съм го написал достатъчно разбираемо г-н модераторНяма нужда да повтаряш с уголемен шрифт НЕРАЗБИРАЕМАТА глупост, която си написал - по-полезно щеше да е да вникнеш в забележката.
stivemaster написа:http://www.eneffect.bg/ee-infocenters/L ... ossary.pdfЧудесен линк, ама кой да го прочете?
stivemaster написа: топлинно съпротивление около 0,530 W/m²K
stivemaster написа:Кой има полза от амосФерата, която се внася в този форум, не знам.П.П. Вторият линк не струва - каквито клиентите, такива и търговците.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: