Tsilkov написа: Схемата ми е ясна - хвърля отново в кухнята пречистения от мазнини въздух, а псоле рекуператора върши останалото. Мисълта ми беше модели, цени, ефективност, честота на смяна на филтъра и цена..........Също така колкото и да е добър филтъра на абсорбатора все някоя мазнинка отлита
мисля тази зима да тествам с моя и ще споделя. 38 лева струва филтъра за моето горение което е в долния ценови клас.
колкото до мазнините - кой готви в кухни за 5-10 и нагоре хилки ? особено ако кухнята ти е и всекидневна и хол? гаранция давам - няма мазнини, не се пържи и основно се ползва фурна и микровълновата.
след първия опит да сваря зелеви сърми в хола почнах да екипирам кухня на терасата
