L_G - специалист
Здравейте и за много години, много здрави и успехи през 2025!

Накартко, правя си сам подово отопление и имам нужда от препоръка за фирма, която може да ми направи саморазливна замазка над подовото (тръбите)? За сам човек ще е много трудоемко да се нарапви това и без машина не го виждам.

Затова ми трябва фирма/бригада, която да направи нещата добре, т.е. търси се равна замазка, а не просто полагането на такава.

Става въпрос за София и ще съм благодарен ако може да споделите контакти, име или препоръки за някой.

ПС: Предварително се извинявам ако този под-форум не е точното място и съответно е необходимо темата да се премести някъде другаде.
hidrazin - майстор
То целия форум не е подходящо място за това.
Правилното място е извън този форум.
:partyman:
L_G - специалист
Разбирам, но тъй като е част от моя "Направи си Сам" проект, реших да попитам, а и вярвам тук от толкова хора има кой какво да сподели като опит.

Извинвам се ако темата е досадила много.
chapara - майстор
вт яну 07, 2025 4:40 pmL_G написа:

Извинвам се ако темата е досадила много.
Чак досадила темата, едва ли е.
Нека отседи, може пък да излезне нещо.
ivanovbg - майстор
Проблема на тези фирми е, че не им се занимава с малко квадрати. Иначе фирми има бол. https://m.olx.bg/ads/q-%D0%B7%D0%B0%D0% ... %B2%D0%BE/
Почвай да звъниш.
L_G - специалист
вт яну 07, 2025 6:59 pmivanovbg написа:
Проблема на тези фирми е, че не им се занимава с малко квадрати. Иначе фирми има бол. https://m.olx.bg/ads/q-%D0%B7%D0%B0%D0% ... %B2%D0%BE/
Почвай да звъниш.
Да и аз ги видях, но шанса да попадна на читава с моя късмет е около нулата :) . Ще ми е последен вариант и може би бих силно се замислил да взема машина пред случайни майстори, но да видим.

Иначе съм съгласен за малките обекти, в моя случай са 100 кв.м.
chapara - майстор
100кв.м.не е малка квадратура. Не е кооперация, но не е килер. Опитвай, ако имаш време😉
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт яну 07, 2025 3:23 pmL_G написа:

Накартко, правя си сам подово отопление и имам нужда от препоръка за фирма, която може да ми направи саморазливна замазка над подовото (тръбите)?

Става въпрос за София и ще съм благодарен ако може да споделите контакти, име или препоръки за някой.
Ще питам и ще ти пиша

Тема "Фирма за замазка над подово - София" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: