Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Добър ден на всички.
Обръщам се към вас за помощ.
Преди три дена смъкнах всички врати вкъщи с нагласата да ги лакирам обновя и т.н .
Живея в Норвегия и тук рязко времето се смени и е от порядака на 10-12 градуса през деня и 2-4 през ноща. ( на кутията пише което видях в последствие разбира се че изсъхва между 23-50 градуса за 16 часа) Колко глупаво от мен да не прочета!
Та така ... тези врати не изсъхват. Лак се разтича като в полу-сухо полу-влажно състояние. Незнам даже как да го обесня , ужасна гледка :Д . Моляви дайте някакви идеи ????мога ли да изполвам боя за дърво върху полу сухия лак която засъхва за 2 часа и следователно да ги боядисам една по една вътре а не на терасата ... помощщ :cry:
zz_stefanov - майстор
Затопли къщата.
И входната ли си свалил.
MamaMy - майстор
Използвай пистолет за горещ въздух. От по-голямо разстояние и без да задържаш струята на едно място нагрявай вратата все едно си сушиш косата. Така ще ускориш съхненето, но ако лака не е на водна основа забрави това да го правиш вътре. Ако имаш гараж, може в гаража на отворена врата.
miliad - майстор
По въпроса за боята- не, неможете да полагате боя върху неизсъхнал лак.
Консултирайте се с магазина с какво да измиете потеклия лак.
Приберете вратите в затопляне помещение и изчакайте да изсъхнат.
А старото покритие, съвместимо ли е с новото?

Тема "Помощ ... прецаках си вратите" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: