Единствено бих ти препоръчал да сложиш дъно, държи геометрията на леглото и не влиза прашоляк от вън. Така ще трябват външни контейнери и кутии да държиш нещата вътре, иначе няма смисъл от механизма.
съб яну 29, 2022 8:37 pmZEDYCUS написа: И леглото е супер.Още го обмислям това с дъното. В България (живея в Германия в момента) имам подобно легло и след като сложих дъното, пода и дрехите вътре започнаха да хващат мухъл и се наложи да правя вентилационни отвори, които не са много красиви. Имайки предвид, че влажността на въздуха тук е много по-висока, реших малко да изчакам и да го обмисля добре преди да сложа дъното.![]()
Единствено бих ти препоръчал да сложиш дъно, държи геометрията на леглото и не влиза прашоляк от вън. Така ще трябват външни контейнери и кутии да държиш нещата вътре, иначе няма смисъл от механизма.
нед яну 30, 2022 10:42 amcvetomir_77 написа: Нямам представа каква е влажността, но знам че се получава конденз вътре (под матрака) поради разликата в температурата на помещението и температурата вътре под матрака.Монтирай някакъв малък безшумен вентилатор с таймер за включване през определено време за няколко минути.
нед яну 30, 2022 10:42 amcvetomir_77 написа: Нямам представа каква е влажността, но знам че се получава конденз вътре (под матрака) поради разликата в температурата на помещението и температурата вътре под матрака.Поинтересувай се. Влажността под матрака ще ти е най-малкият проблем. Здравето ще ти е по-голям. Според препоръките трябва да е между 40 и 60 процента. Подозирам, че гоните 80-90% относителна влажност за да кондензира под леглото. По прозорците трябва да е винаги мокро при такава влажност...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: