нед окт 22, 2023 5:28 pmАл_ написа: А защо не си направи и стойките? Ако не греша си добър и с електрожена, а квадратни тръби размери всякаквиНе че не съм правил но чак такъв филантроп не съм
Много добра работа си свършил!

пон ное 06, 2023 2:04 pmmavryt4o написа: Малко и домашен декорМного стилно се е получило, поздравления!![]()
пон ное 06, 2023 3:14 pmstefanjor написа:Разбира се че можепон ное 06, 2023 2:04 pmmavryt4o написа: Малко и домашен декорМного стилно се е получило, поздравления!![]()
А може ли да попитам- има ли по- дискретен начин за снаждането на двете дъски?
Наистина лястовицата си е сигурнна и стабилна сглобка, но какво ще се случи, ако се използват бисквитки, дибла или нещо, което да заздрави сглобката, но е от долу и не се вижда?
пон ное 06, 2023 10:48 pmLisko написа: Мавруте, ти си отличен както винаги, но интересно, казаха ли каква е точно идеята за навеса? Маса за похапване в дъждовно време може би?По принцип го правя да се събираме там да се веселим.То си е достъпно за всеки. Ще го направя с времето да ни е удобно и красиво. Ще е ограден с плътен парапет с пейки и две маси по дължина. Може да му сложим ветоупорни завеси а от страни барбекю но ме ядоса властта покрай изборите се опитаха да си трупат девиденти и за това замразих проекта да се помнят малко.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: