Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
kr1100 - майстор
нед яну 26, 2025 10:12 pmhidrazin написа:
Дали още някой помни стъклените топчета?
Навремето на шарените им викахме сирийчета.
Имаше и едноцветни (предимно безцветни) и им викахме содени топчета.
:partyman:
Искаш ли ? Дадох на внучката 1 торбичка , ама но интерес. Има и цветни и пъстраци / ако не ги е затрила/.В торбичката имаше и биячи - едри лимки / ама тр. да проверя .
hidrazin - майстор
вт яну 28, 2025 7:32 pmkr1100 написа:
Искаш ли ?... Има и цветни и пъстраци / ако не ги е затрила/.В торбичката имаше и биячи - едри лимки / ама тр. да проверя .
Хммм... предложението е изкушаващо. Но само ако са от старото м'атриал и желателно снимка.
То и сега има - ЦЪЪЪК.
Ама нали знаеш лафа - "А навремето какви топчета имаше!" :-D
P.S. Не за друго но ми хрумна едно приложение - да ги използвам за ... нещо за което събирам разни цветни стъкларии. :)
Разбира се няма да тръгна да играя на топчета. Минало ми е времето.
А навремето по-ме влечеше играта на кибритки. :rock:
bigdragon - майстор
Тука има малко по-скъпи...
radius - майстор
В Търново тия прозрачните стъклени бяха маслинки, от рол он дезодорант парфюмки, едни преливащи като Юпитер и Сатурн млекарки, пластмасовите гуди, пак пластамсови но от различни слоеве планетки, друго не се сещам. :lol:
Ааа и най-красивите едни стъклени с листенца вътре бяха пеперудки.
chapara - майстор
Ползвах гуди стъклени. Що сирийчета съм потрошил с параболичен удар, хем тежък, хем отгоре. Голями ревове падаха😄
hidrazin - майстор
Чък Норис, Рамбо и подобните му на тоя могат само да му дишат прахта... :-D

Djack - специалист
Не можах да го изгледам целия, ама се впечатлих, като пресрещна стълба с макарите (чатала) и спря двата коня! :lol: :lol: :lol:
Chefo77 - майстор
Аз преди години (2011-а) бях силно впечатлен от начина, по който беше заснет този филм, на фона на останалата индийска продукция...

hidrazin - майстор
Баси, човек и до тоалетна не може да отиде и някой/нешо да не го притесни... :?
Аман! В случая напълних цукалото до горе. :-D

ЦЪЪЪК

P.S. Между другото оня ден за 2 кинта се сдобих с плочата (Vinyl) "Carl Orff - Carmina Burana".
В много добро състояние. За такъв, буквално подарък, даже и не съм си мечтал. :rock:

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: