Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
Айде, лека ви нощ на всички! Отивам да спя, че утре ще трябва да бачкам за гориво :-D , лека!
gogo7777 - майстор
Тинки и голф 4...
А с Лада 4-ка......там няма нитове, само яки болтове. Лесна за подръжка, нема клапи нема дебитомери, нема нищо......от време на време ще върти делкото и те така. :)
bagera1 - специалист
:? Тинки, колко време ти отне ремонтът на клапите. :? VWфорума го чета от много години но не съм тръгнал да се доказвам. Що го правиш
Kirilpm - специалист
gogo7777 написа:
Тинки и голф 4...
А с Лада 4-ка......там няма нитове, само яки болтове. Лесна за подръжка, нема клапи нема дебитомери, нема нищо......от време на време ще върти делкото и те така. :)
И проблемни клапи на парното няма,и единствения тройник за водата на двигателя алуминиев :-D ,ако и това му се вижда скъпо градския транспорт.
gogo7777 - майстор
Градския транспорт да не е без пари брееее.....по-добре Ладата.....ченгетата караха преди 4-ки и 5-ци. Големи бегачки са. :wink:
Kirilpm - специалист
Пък ако беше станал полицай и в градския транспорт щеше да се вози безплатно,ех какъв кеф,да минеш тънко.
gogo7777 - майстор
На него му трябва японка та да миряса........жена, кола, няма значение :wink:
Chefo77 - майстор
gogo7777 написа:
На него му трябва японка та да миряса........жена, кола, няма значение :wink:
Нищо негово не си чел значи. Знаеш ли какви доводи има срещу японките. И до един основателни ... :-D
gogo7777 - майстор
Чел съм ги.....май каза, че са им скъпи частите... :lol:
Да не съм пропуснал нещо, подскажи къде да чета още бисери.. :)
Chefo77 - майстор
Не само са скъпи, ами са само с поръчка и двумесечна доставка. Освен това като слушаш музика на изгасен двигател, им пада акумулатора и се заключват вратите, пък нямат ключалки и т.н. :)

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: