Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Ами отговора ми изчерпва всичко - нестандартен захват, ниска мощност, пълна нефункционалност.Аз поне не виждам за какво може да се използва и какво може да свърши, което не може една стандартна оберка.Освен ако не искаш да си купуваш златни фрезери за ДРЕМЕЛ ТРИО.
manobg - специалист
Явно аз не съм разбрал отговора. Не ми трябва фреза или не ми трябва ТАЗИ фреза.
Да, захвата е нестандартен наистина, но може да се ползва и като зеге. Пак казвам, аз не съм професионалист и няма да работя с нея ежедневно. Благодаря за отговоря, ще изчакам и други да се изкажат, пък ще помисля и реша.
Николай Николов - специалист
Не ти трябва тази фреза. Трябва ти обикновена оберфреза с 6 и 8 мм захват. В зависимост от типа на работа, който вършиш с нея ще се разбере трябва ли ти по-качествена и мощна или може да минеш и с по-евтините.
la_bamz - специалист
EDI жив издрав да си !!! :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Отворих спор в ebay, само че човека явно е доста некоректен и заядлив... Ще видим. Писах му 15-16 паунда за цангата и 10-тина за да си поеме отговорността, че не я е опаковал както трябва. Макар, че ако трябва да съм честен не обичам да се занимавам с такива неща, но май е по правилното в случая.
ZEDYCUS - майстор
В Ташев Галвинг има цанга за Боша- http://www.tashev-galving.com/003+BSH10 ... 0%B7%D0%B0 но за всеки случай питай дали е съвместима с 1300 модела.
EDI - майстор
Съвместима е, това е същата, дето я бях постнал, но метричния близнак.
la_bamz - специалист
Тази е 12 мм а аз искам 1/2 за да мога да купувам по евтини фрезери.
KOLOBAR - напреднал
Могали да попитам за фрезери тип лястовича опашка с възможно по големи диаметри- над 17-19мм от по евтините версии къде се намират- десетина броя поне са ми нужни. Благодаря предварително ако някой ми подаде информация.
Kumay - майстор
KOLOBAR написа:
Могали да попитам за фрезери тип лястовича опашка с възможно по големи диаметри- над 17-19мм от по евтините версии къде се намират- десетина броя поне са ми нужни. Благодаря предварително ако някой ми подаде информация.
Има на Макита, с не лошо качество. Кодът е D-48103 Търси при дилърите им. Цената е 23 лв.

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: