Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
stivemaster - майстор
:? Ба... ще сменяме колите май :-D , а на някои измекяри дето само 6% им била печалбата, пък 14% логистичните разходи #-o , им се е_а мамата май ....
DundyTheCroc - майстор
Арабската фирма ще пусне дизел за 90 стотинки само ако е директен внос от ИД или не му плащат данък и акциз. Акциза на дизела е 646 лева на 1000 литра, върху него и ДДС. За да стане дизела 90 сторинки трябва за го вземат от склада за 10 стотинки на литър ако работят на нулева печалба. (0.10+0.646)*1.2=0.9 лева за литър.
DundyTheCroc - майстор
Комисия за защита на картелите (КЗК) най-накрая влезе в 20-ти век и откри топлата вода:
http://www.blitz.bg/news/article/395317
dimko1 - специалист
Junak написа:
Аз използвам http://www.thunder.bg/images/17-2011.jpg това. Включвам две такива устройства и ефекта е поразителен. Даже точа от резервоара и складирам в мазата.
ако си склаодирал достатъчно гориво дай малко на сам, че моята кола гори 25л. на 100км.
nikolovvd - майстор
Това е незаконно! Трябва да регистрираш акцизин склад, че иначе ще има ... :axe: :butthead: :rolleyes: :lol:
toolegittoquit - майстор
Разхода на гориво ми е 9 литра нафта и 1 литър бензин на 200км. :lol: :lol: :lol:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Разхода на гориво ми е 9 литра нафта и 1 литър бензин на 200км. :lol: :lol: :lol:
Бензина сигурно да запали.... :lol: :lol: :lol:
Много е!
пп.Моят пък е 12 литра газ на 200 км. :finga:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Бензина сигурно да запали....
Мда. Позна! Да запали! Как позна? А е така, защото захладня и взех да слагам бензинец. Иначе само с нафта от бензиностанцията, като са кожодери в региона спрямо Марешки. :? А пък горивото го броя към 5/100. Живот и здраве, няма да карам още дълго тоя...дизел. Ще си взема....VW(редувам си ги, хаха) :goodman:
п.п 12 газ на 100 - да видя, няма да повярвам. Тя гори 6 на бензин твоята кола, не ме мисли за льо-льо! :partyman:

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: