Навремето семейното возило беше Астра комби 1994 с Екотек двигател и имаше разход точно 7л на 100 км газ. Бензин по-малко разбира се.

stivemaster написа:Тез бараки продавате ли ги че лъжете така ? Аз пък съм готов тутакси да заложа пари и да заредя горивото на такъв лъжец и да ми покаже серийно комби дето гори 4/100 каквото и да е.Още повече пък масларка екотек дето няма сулук да тръгне и горяла 5.5/100.Тя Приуса в България едвам докарва 4.5-5/100,кво остава дарак на амнайсет години с допотопен двигател и тегло поне 1250кг.Осъзнайте се малко, тука не сме всички на по 18 години, дето може да им пробуташ такава лъжа.Ами хайде зареди ми гориво,тинки втори номер.Защо мислите че като една кола е на повече години трябва да е барака и двигателя да е допотопен?Смело мога да заявя че двигателя,с който е колата има живота да зарови,този за който ти питаше,заедно с прилежащото към него купе.И не масло не гори.Ако си толкова мераклия плащаш ми един надник за времето,което ще прекараме в разкарване по пътя,зареждаме в Бургас,караме до София,връщаме се и пак зареждаме.От завода за 1.9TDI двигателя дават извънградски разход около 4л за всички по-леки купета в които се вгражда,включително Голф3 и 4 А3 и А4,Сеат,Шкода но нашия форумен специалист не е съгласен.И за да се лиша от други пререкания говорим за извънградско каране с шофьор,който може да кара икономично.Това че зимата в града с подгряването,чистенето,боксуването и всички други екстри може да се докара и над 10/100 ми е пределно ясно и по никакъв начин не го оспорвам.
stivemaster написа:Тез бараки продавате ли ги че лъжете така ? Аз пък съм готов тутакси да заложа пари и да заредя горивото на такъв лъжец и да ми покаже серийно комби дето гори 4/100 каквото и да е.Още повече пък масларка екотек дето няма сулук да тръгне и горяла 5.5/100.Тя Приуса в България едвам докарва 4.5-5/100,кво остава дарак на амнайсет години с допотопен двигател и тегло поне 1250кг.Осъзнайте се малко, тука не сме всички на по 18 години, дето може да им пробуташ такава лъжа.Айде да те светна малко за екотека, щото тия приказки по вървят на някой като Тинки...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: