• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
=D>
borkata99 - специалист
имах в бункера 5 чувала Швайгхофер, досипах през тръбата от горе, от гаража 4 чувала ТРОН и след около 5 дена работа /по различни часове на ден, около 6 - 11 часа/ ,
тази вечер поглеждам в бункера и заварвам това :
http://prikachi.com/images.php?images/798/8939798x.jpg,
http://prikachi.com/images.php?images/799/8939799V.jpg
Изображение
как са се нагласили само................някакво обяснение ? интересно ми е как се е случило..............Изображение
сигурен съм, че първо сипах Швайгхофер, после ТРОН-а .............Изображение
filmatoplo - майстор
Ако имахме обяснения за всичко нямаше да е интересно . :)
filmatoplo - майстор
И аз сипах първо белите ,после слънчоглед по тъмни ,сега гледам в Бункера - шарено :lol: ,язък ти ме биеш с твоя строй в две редици . :-D
filmatoplo - майстор
filmatoplo написа:
И аз сипах първо белите ,после слънчоглед по тъмни ,сега гледам в Бункера - шарено :lol: ,язък ти ме биеш с твоя строй в две редици . :-D

Прикачен файл

IMG_20161020_165604.jpg
IMG_20161020_165604.jpg (30.15 KиБ) Видяна 1726 пъти
rosso666 - специалист
Втори сезон....

Прикачен файл

kotel%20004.png Така работи моя юнкерс и съм доволен от резултата на пред последния ход има турболаторикакто и на доп. Ламарина с която раделям първия ход на две. При чист коъел постигам 80-90 градуса
Здравейте колеги! От скоро съм с пелетна горелка и стаен термостат на тубокс 137 проблема е, че като спре тока за по продължително време след това термостата не разрешава запалеането едва след рестартиране на термостата от регулатора, който е в къщи нещата се оправят. В настройките на горелката може да се избере тетмостата да е нормално затворен или отворен. Това би ли решило проблема. Предварително благодаря!
rosso666 - специалист
Не това е за различно работещи термостати нпрмално отворена верига или нормално затворена.прочети в опътването на термостата може би е някакъв вид защита спрямо състоянието на горелката .ако нищо не пише се обърни към фирмата дистрибутор
LazarGanev - "Велик майстор"
Изчакай малко и ще стане, не се свързват веднага след идването на тока :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26

Тема "Котел дакон 24 горелка GP 20" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: