Нещо не ми ги показва при мене, само един фрезер ми показа от линка който съм дал, явно спират да ги продават сега заради китайската нова година. Ако някой мисли да поръчва от Китай нещо, в следващия месец ще е много зле с доставката. Реално половин месец няма да има доставка.

Юнаци,
Какво ще кажете за това комплектче като цена, възможности... за качество не питам, защото предполагам, че не сте ги ползвали точно тези...
http://www.rutlands.co.uk/sp+woodworkin ... ands+tr302

Нали по твоя препоръка си взех DeWalt-ската фреза с двете основи - много ми допадна, но е 1/4, та се замислям за голяма, която да боцна в маса. Едно време гледах Хитачи-то М12VE, но така и не я купих. Сега с това "копче" ще трябва и балтон а и гардероб за балтона, хахах.
 Нали по твоя препоръка си взех DeWalt-ската фреза с двете основи - много ми допадна, но е 1/4, та се замислям за голяма, която да боцна в маса. Едно време гледах Хитачи-то М12VE, но така и не я купих. Сега с това "копче" ще трябва и балтон а и гардероб за балтона, хахах.
 . Аз лично съм много доволен. Направих си няколко шкафчета с тези фрезери. Въртя ги на фреза 2000 или 2100 вата не помня точно. За съжаление не си спомням и цената им
 . Аз лично съм много доволен. Направих си няколко шкафчета с тези фрезери. Въртя ги на фреза 2000 или 2100 вата не помня точно. За съжаление не си спомням и цената им   . А най-много ме е яд, че все още нямам място къде да си чопля разни неща на новото място където живея, че и един месец и половина фирмата в която работя почива.
 . А най-много ме е яд, че все още нямам място къде да си чопля разни неща на новото място където живея, че и един месец и половина фирмата в която работя почива.