Най - вълнуващия въпрос зимно време.
zlatev2000 - специалист
Здравейте момчета.
Дойде време да се купуват пелети и малко да съживим темата.

Ако някой от Пловдив си е купувал вече качествени пелети с включен транспорт до адрес, моля нека сподели цена, че миналата година леееко се прецаках и чистих камината доста често.
filmatoplo - майстор
Пелетите на Трон тествал ли си ги ,моя регион почти само от тях ползва вече .Правят ги до Казанлък .
zlatev2000 - специалист
filmatoplo написа:
Пелетите на Трон тествал ли си ги ,моя регион почти само от тях ползва вече .Правят ги до Казанлък .
Доставят ли до адрес?
benimm8808 - специалист
adesio написа:
Някой сменял ли е електрониката на камина 23 кв. Мисля на моята да сложа нутарелско управление.
Добре де,какво повече ще подобрите с ново управление,модилацията на тази камина е перфектна(не е като новите модели). В крайна сметка и трябва въздух и пелети,а смятам че това управление е доста добро за камината.
Поздрави.
kafaka - специалист
benimm8808 написа:
adesio написа:
Някой сменял ли е електрониката на камина 23 кв. Мисля на моята да сложа нутарелско управление.
Добре де,какво повече ще подобрите с ново управление,модилацията на тази камина е перфектна(не е като новите модели). В крайна сметка и трябва въздух и пелети,а смятам че това управление е доста добро за камината.
Поздрави.
Напълно подкрепям мнението ти!
adesio - специалист
Трябва ми помощ за да свържа бойлер с серпетина към камината като съм предвидил помпа втора
kafaka - специалист
adesio написа:
Трябва ми помощ за да свържа бойлер с серпетина към камината като съм предвидил помпа втора
За какво ти е втората помпа?
startx - специалист
kafaka написа:
adesio написа:
За какво ти е втората помпа?
Втора помпена група се слага за подово отипление .. за бойлер за какво ти е ? като температурата на водата ме съмнява да излиза от камината на по малко от 50 градуса ?!?!

Преди да пишете би било хубаво да прочетете малко ... не разпитвайте ;)
kalin72 - майстор
Моят бойлер със серпентина е с помпа, инак няма как да затопли. Преди без помпа изобщо не затопляше.
kalin72 написа:
Моят бойлер със серпентина е с помпа, инак няма как да затопли. Преди без помпа изобщо не затопляше.
Наздраве, Калински!

http://www.atmos.cz/russia/instalace-ko ... e-zapojeni

Ай така са прай.
Може и иначе, като радиатор и без арматура или електрика, ама ши имами топла вода само като работи камината постоянно и на висока температура в студовете. Иначе като трябва топла вода, даваме жега, правим и хола баня, но пък после проветряваме.
Нужен е и голям бойлер, щото пролет и есен караме на ниска температура на водата, та да имаме количество и жената да не вади точилката.

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: