Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
При мен са така .
Степен 3 .
Подаване 1,5 цикъл 18 въздух 42

Степен 2 .
Подаване 2 цикъл 30 въздух 40

Степен 1 .о
Подаване 1,6 цикъл 30 въздух 40 .
Изчакване.
Подаване 2 цикъл 110 въздух 23

Забележи че на трета степен ги деля на полувина защото като пусне пелети 3 секунди пресните пелети заглушават огъня и има една пауза докато се запалят и гори неравномерно.затова подавам 1,5 по често .
benimm8808 - специалист
adesio написа:
Точно така много хубав отговор, това е положението, а ще е удобно ли да споделиш твойте настроики на натурелата на 4те степени да видя дали съм ги уцелил мойте
Това ,че си успял да я подкараш с Натурелското управление е похвално.Колегата grants в другата тема за burnit 13-25+ пробва и каза,че не е успял да тръгне добре.Пак казвам похвално е ,че си успял.
Аз лично,нямам ядове с micro novata,върви си нормално и без грешки.
Поздрави.
bai_bradyra - специалист
Колеги , някой ако има ръководството за инсталатори за Burnit PM23 със стария контролер и нов контролер моля да я изпрати на : mik59@mail.bg. Благодаря предварително
benimm8808 - специалист
bai_bradyra написа:
Колеги , някой ако има ръководството за инсталатори за Burnit PM23 със стария контролер и нов контролер моля да я изпрати на : mik59@mail.bg. Благодаря предварително
Имаш Л.С.
adesio - специалист
filmatoplo написа:
При мен са така .
Степен 3 .
Подаване 1,5 цикъл 18 въздух 42

Степен 2 .
Подаване 2 цикъл 30 въздух 40

Степен 1 .о
Подаване 1,6 цикъл 30 въздух 40 .
Изчакване.
Подаване 2 цикъл 110 въздух 23

Забележи че на трета степен ги деля на полувина защото като пусне пелети 3 секунди пресните пелети заглушават огъня и има една пауза докато се запалят и гори неравномерно.затова подавам 1,5 по често .
Мойте са много различни от твойте. А за подкарване грам нямаше проблем. Защо не са могли да подкарат другите колеги тяхните камини незная.
bmahob - майстор
Ами как се справи съсъ защитите, как калиброва шнека, вентилатора?
nedelchonecev - специалист
колег някой има ли дистанционно за бурнит 23 кв старото уп
искмда го нпавя котрлер от горйия етаж и ако някой има и не ми трябва да направим сделка
benimm8808 - специалист
nedelchonecev написа:
колег някой има ли дистанционно за бурнит 23 кв старото уп
искмда го нпавя котрлер от горйия етаж и ако някой има и не ми трябва да направим сделка
Пиши на лично колега,имам дистанционно.
Да не пълним темата.
nedelchonecev - специалист
bmahob написа:
Ами как се справи съсъ защитите, как калиброва шнека, вентилатора?
Колега за шнека предполагам че няма проблем там си е на време, но виж за оборотите на вентилатора според мен най-точно ще е да се замери с мултицет напрежението на изходите към вентилаторите когато е настроен на 1000 оборота и след това виждаш кои проценти отговарят на същото напрежение на натурелата.
поне аз така бих го направил и след това си е малко математика.
може и да греша
:?

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: