• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 33
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 6:43 pmkalin72 написа:
Абе вие двамата що не си организирате една среща у Своге, па да живо да намерите кой котел и горелка са нужни :mrgreen:
Писах ти, ама май не се публикува. Та пак да ти кажа. Благодаря за предложението, но няма как да стане, по много причини-хахаа. Ти що предлагаш, да не искаш да се включиш и ти?! :lol:
Сега сериозно, човека поне освен, че споделя мнение, чете и какво отговарям. Не си драска просто така. За което голямо Тенкс.
И на много други също де! :cool:
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 6:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон окт 01, 2018 6:18 pmelektra7777 написа:
...
Силно се надявам да не ми се налага много да ви досаждам, след като си купя. И не съм Божка!!! :lol:
Да не ти пука! На който му е досадно, няма да чете и пише.
Като гледам и ако не бъркам, темата набъбна с 8 страници за малко повече от денонощие. Вече девет и нещата ескалират в опасен рецидив. Това е показателно, рейтинга са дига /на форума/, някои не са спали, хъркането е намаляло, други тихичко си гълтат Простамола, а домакините доволни.....щастие неземно.
"Въх ма Божке" е лаф в североизточна България, па може и по разпространен да е. Израз на удивление, изненада.

Румба, нищо не съм рекъл за сидимнайси киловата. За двайси грейковски съм сигурен, чи ши стигнат.
Мисля дека 35 ши извикат доста женски псувни.
Хаха, как готино си описал ситуацията... Аз като ти казвам, че имаш готино чувство за хумор... :lol: :wink: :supz:
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 7:22 pmelektra7777 написа:
пон окт 01, 2018 6:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон окт 01, 2018 6:18 pmelektra7777 написа:
...
Силно се надявам да не ми се налага много да ви досаждам, след като си купя. И не съм Божка!!! :lol:
Да не ти пука! На който му е досадно, няма да чете и пише.
Като гледам и ако не бъркам, темата набъбна с 8 страници за малко повече от денонощие. Вече девет и нещата ескалират в опасен рецидив. Това е показателно, рейтинга са дига /на форума/, някои не са спали, хъркането е намаляло, други тихичко си гълтат Простамола, а домакините доволни.....щастие неземно.
"Въх ма Божке" е лаф в североизточна България, па може и по разпространен да е. Израз на удивление, изненада.

Румба, нищо не съм рекъл за сидимнайси киловата. За двайси грейковски съм сигурен, чи ши стигнат.
Мисля дека 35 ши извикат доста женски псувни.
Хаха, как готино си описал ситуацията... Аз като ти казвам, че имаш готино чувство за хумор... :lol: :wink: :supz:
А за израза-не го бях чувала.
speka_rs - майстор
Здравейте колежке,

Извинявам се за къснотоо включване ( 8-9 страници по късно), просто като го писах това от къде си имах идея ако е на около или имма път на там да мина и да дам някой акъл, ама Своге ми е на има нема 400 км от Русе съм. Ще ти пратя телефона си на лични, ако искаш звънни, каквото мога да помогна със мойте знания и опит няма да го спестя.
Както каза Лазар 20 кв ще са достъчни за 80 м2 дори и със отворени прозорци. Само като си без изолация трябва да се примириш със един разход от 3-4 тона пелети за да може да се разхождаш по къс ръкав.
Аз ползвам Грейко комбиниран котел със горелка Рб 20 кв на слъчогледови пелети и за 120 м2 със добра изоция и хубава дограма горя около 3 тона пелети.
Моя съвет е взе ми си котел Грейко със горелка Грейко, ще останеш доволна. По добре ги измизеруваите тези парички сега, но после да не се чудиш какво да правиш разхода.

Наздраве
gnt69 - майстор
пон окт 01, 2018 7:23 pmelektra7777 написа:
Бре голям мохабет станал тука. В крайна сметка имаме ли фаворит или още се чудим. :partyman:
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 7:48 pmspeka_rs написа:
Здравейте колежке,

Извинявам се за къснотоо включване ( 8-9 страници по късно), просто като го писах това от къде си имах идея ако е на около или имма път на там да мина и да дам някой акъл, ама Своге ми е на има нема 400 км от Русе съм. Ще ти пратя телефона си на лични, ако искаш звънни, каквото мога да помогна със мойте знания и опит няма да го спестя.
Както каза Лазар 20 кв ще са достъчни за 80 м2 дори и със отворени прозорци. Само като си без изолация трябва да се примириш със един разход от 3-4 тона пелети за да може да се разхождаш по къс ръкав.
Аз ползвам Грейко комбиниран котел със горелка Рб 20 кв на слъчогледови пелети и за 120 м2 със добра изоция и хубава дограма горя около 3 тона пелети.
Моя съвет е взе ми си котел Грейко със горелка Грейко, ще останеш доволна. По добре ги измизеруваите тези парички сега, но после да не се чудиш какво да правиш разхода.

Наздраве
Наздраве колега!
Важното е, че се включваш, макар и по-късно. :)
Много благодаря за вниманието и щом си предлагаш услугите мисля да се възползвам.
Последна промяна от elektra7777 на пон окт 01, 2018 9:14 pm, променено общо 1 път.
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 7:49 pmgnt69 написа:
пон окт 01, 2018 7:23 pmelektra7777 написа:
Бре голям мохабет станал тука. В крайна сметка имаме ли фаворит или още се чудим. :partyman:
Привет! Фаворит има, пари няма... :lol: Като се спра на нещо ще ви информирам, споко.
Virtex - майстор
elektra7777 - ако може да се пише по едно мнение, не 10 само от един потребител.

Практиката не е като в FB messenger/viber/SC/WhatsApp да се пишат по 1000 мнения едно след друго от един и същ потребител :)
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 10:41 pmVirtex написа:
elektra7777 - ако може да се пише по едно мнение, не 10 само от един потребител.

Практиката не е като в FB messenger/viber/SC/WhatsApp да се пишат по 1000 мнения едно след друго от един и същ потребител :)
Не знаех, че имало ограничения във форумите Г-не, Вие да не сте администратор??? А и не мисля, че някой има забрана да пише тук. Но явно някой си определя правила, жалко. Аз се радвам, че попаднах тук, доста неща понаучих. Ама е тъпо някой да се заяжда. Но разни хора, разни идеали... :cool:
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 10:41 pmVirtex написа:

И друго, толкова много хора пишат, не виждам какво недоволствате толкова???! Ще падна. Айде със здраве и лека вечер!
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 33

Тема "Съвет за котел дърва,въглища/пелети слънчогледови" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: