• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 33
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Emil Inanov - специалист
И така.......
Гледам и не вярвам на ушите си.....
Не че нещо, ама три дни ме нямаше и гледам едни голям дебат е станал , АМА НЕ И ПО ТЕМАТА.
Неможа ли колежката да си пусне нова тема и всички да й помагате там , а не да цапате тук?
Незнам какво да кажа.....
Аз не бих постъпъл по този начин.
Нищо лошо към колежката
Ако може да се разчисти малко, ще съм Ви Благодарен.
elektra7777 - специалист
Здравейте хора, как сте?!
Никакви ви няма... Аз вече се орентирах какво ще взимам, до един ден ще поръчвам, само първо ще си изчистя комина, трябва да ми отрежат и тръбите на стария котел, та всичко да е готово за монтиране. Повече няма да издавам за сега, но искам специално да Благодаря на един човек от форума, който прие на сърце моя казус и благодарение на него се свързах с точните хора. Той си знае кой е!!! Предполгам всичко ще е точно и ще черпя мнооооого!!! :partyman:
Благодаря и на всички други за съветите! :prayer: Живи и здрави да сте, и все така да помагате на такива девойки като мен, които нищо не разбират от тези неща, но им се налага да се образоват... НАЗДРАВЕЕЕЕ!!! :supz: :heart: :partyman:
gnt69 - майстор
вт окт 02, 2018 8:55 pmEmil Inanov написа:
И така.......
Гледам и не вярвам на ушите си.....
Не че нещо, ама три дни ме нямаше и гледам едни голям дебат е станал , АМА НЕ И ПО ТЕМАТА.
Неможа ли колежката да си пусне нова тема и всички да й помагате там , а не да цапате тук?
Незнам какво да кажа.....
Аз не бих постъпъл по този начин.
Нищо лошо към колежката
Ако може да се разчисти малко, ще съм Ви Благодарен.
Ти избра ли си котел или още се чудиш. Ако си избрал добре значи темата не ти трябва, ако не си си избрал още чети белким си избереш. :partyman:
Споко бе, пичага! От жена ли ще ревнуваш?!!
Темата ти напращя яко, раздела живна, като цяло...кво лошо?!!
Вместо да почерпиш още инфо.......
Оцапали му темата!!! Егаси Джентлименот!
http://www.meik98wines.com/%D0%B4%D0%B6 ... D0%BB_1614
Я да почерпиш девойчето!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт окт 02, 2018 9:21 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
вт окт 02, 2018 9:07 pmelektra7777 написа:
Здравейте хора, как сте?!
Никакви ви няма... Аз вече се орентирах какво ще взимам, до един ден ще поръчвам, само първо ще си изчистя комина, трябва да ми отрежат и тръбите на стария котел, та всичко да е готово за монтиране. Повече няма да издавам за сега, но искам специално да Благодаря на един човек от форума, който прие на сърце моя казус и благодарение на него се свързах с точните хора. Той си знае кой е!!! Предполгам всичко ще е точно и ще черпя мнооооого!!! :partyman:
Благодаря и на всички други за съветите! :prayer: Живи и здрави да сте, и все така да помагате на такива девойки като мен, които нищо не разбират от тези неща, но им се налага да се образоват... НАЗДРАВЕЕЕЕ!!! :supz: :heart: :partyman:
Наздраве да е. :partyman:
Ам' кък дан' фрасна ощи ино?!
Наздраве!
....и на Емоооооооо!!!
elektra7777 - специалист
вт окт 02, 2018 9:25 pmТрифон П.Трифонов написа:
Наздраве!
....и на Емоооооооо!!!
Аз драснах, ама защо не ми излезе не знам... Обясник на колегата каква е причината да съм в неговия форум кинкретно, поради некомпетентност..., и се извиних. Но коментара ми не се публикува?!...
elektra7777 - специалист
Наздраве!
....и на Емоооооооо!!!
Аз драснах, ама защо не ми излезе не знам... Обясних на колегата каква е причината да съм в неговия форум конкретно, поради некомпетентност..., и се извиних. Но коментара ми не се публикува?!...
вт окт 02, 2018 9:30 pmelektra7777 написа:
Наздраве!
....и на Емоооооооо!!!
Аз драснах, ама защо не ми излезе не знам... Обясних на колегата каква е причината да съм в неговия форум конкретно, поради некомпетентност..., и се извиних. Но коментара ми не се публикува?!...
Жрицата на Енергото е толкова бърза, че нета в Своге и не смогва.
elektra7777 - специалист
вт окт 02, 2018 9:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт окт 02, 2018 9:30 pmelektra7777 написа:
Наздраве!
....и на Емоооооооо!!!
Жрицата на Енергото е толкова бърза, че нета в Своге и не смогва.
Хумористааа, не ме провокирай да пиша, че ще бъда изхвърлена от форума, а ще ми бъде мъчно за вас.... :)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 33

Тема "Съвет за котел дърва,въглища/пелети слънчогледови" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: