Колега, ако няма кой друг да помага в Русе давай вземай управлението и аз ще дойда. Натурелата си правят разбираемо  нещатата, така че давай смело ще го свъжем.

Благодаря!
 Благодаря! На ЛС.

.gif)
 Замерване на дебита на шнека колко пуска за 1 час ,и въвеждане в менюто ,за да нагласите по коректно мощностите
 Замерване на дебита на шнека колко пуска за 1 час ,и въвеждане в менюто ,за да нагласите по коректно мощностите   оня ден аз го бях сложил на око 36 % но не палеше с толкова и го вдигнах към 40 и няколко .Първоначалната ми доза излезе около 62 секунди ,дебита на шнека беше 1200 грама за 6 минути ,умножаваме по 10 за 1 час и реално е 12 кила .След това нагласих 1 степен на 5 клв , втора на 9 клв , и трета я направих 18 клв щото котлето е толкова .Има и изчакване ,по малка степен от 1 степен -тя ми излезе на 2-3 киловата ,пуска пелети 2 секунди през пауза 60 секунди ,всичко зависи от пелетите така че моите цифри може да не съвпадат , но истината е нейде там .Когато променяте секундите подаване на пелети -веднага на дисплея се гледа на колко киловата мощност сте ,и има 4 различни настройки да се запаметят за по лесно ,и след това само сменяш -гориво 1 , гориво-2 и така.Чакам резултати ,след монтажа и на вай-фая.
 оня ден аз го бях сложил на око 36 % но не палеше с толкова и го вдигнах към 40 и няколко .Първоначалната ми доза излезе около 62 секунди ,дебита на шнека беше 1200 грама за 6 минути ,умножаваме по 10 за 1 час и реално е 12 кила .След това нагласих 1 степен на 5 клв , втора на 9 клв , и трета я направих 18 клв щото котлето е толкова .Има и изчакване ,по малка степен от 1 степен -тя ми излезе на 2-3 киловата ,пуска пелети 2 секунди през пауза 60 секунди ,всичко зависи от пелетите така че моите цифри може да не съвпадат , но истината е нейде там .Когато променяте секундите подаване на пелети -веднага на дисплея се гледа на колко киловата мощност сте ,и има 4 различни настройки да се запаметят за по лесно ,и след това само сменяш -гориво 1 , гориво-2 и така.Чакам резултати ,след монтажа и на вай-фая.