• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ами не даваш достатъчно информация. Например не казваш козметичен ремонт ли искаш. Второ - няма къщи от каменни блокове. Само крепостни стени са така строени. И т.н. и т.н.... защо споменаваш "хълм"? Свлачище ли има?
Най-общо казано, без ангажименти, при така поставения въпрос... залепи нещо на стената - или замени боята с тапет и хоп!-няма пукнатини или с армировъчна мрежа някаква шпакловка. Но проблемът си остава щом не е отстранена причината за напукването.
И още - надявам се, че ти е ясно, тук никой никому не е длъжен да отговаря, съобрази се - лято, почивни дни, кой седи на компа дебнейки за въпроси. Всъщност всякаквите пукнатини са доста обсъждани. Порови из стари теми, чети, съпостави с твоя проблем...
crez - майстор
ohdan написа:
Извенете ако доскучавам, но май съвет няма да получа ? Все -пак ще доуточня и че къщата е на два етажа аи пукнатините не са само на едно място. :cry: :oops:
Колегата е прав ,че първа трябва да установиш причината/те/ за напукването. Това може да го кажа само стр.инжинер. Може да е, слаби основи,подвижна почва (свлачище) появили се подпочвени води и др. Тогава лека за тези напукани стени ще е друг,останалото е козметика.
Стефан - майстор
masterval написа:
Знам, че не бива да се спами темата на човека, но ще отговоря, понеже освен че не допринасяш с нещо що-годе смислено, пишеш неверни неща в бързината да се изявиш.
Надявам се да се изясни кой търси изява, и бърза да се намеси във всяка тема. Аз също го правя, но поне искам да съм полезен с нещо. Има малка разлика, нали?
  • 1
  • 2

Тема "Re: ПОМОЩ, не знам какво да правя!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: