Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
taty67 - специалист
В практикер има ЛАМПЕРИЯ от пдч,мдф и пвц
tuninghuman - специалист
някакви впечатления от MDF ламперията????
thecore - напреднал
wseki laminat stawa za stena i dori w powe4eto magazini kydeto se prodawa moze da se dogowori postavjaneto, no iskat po 5 leva na kv.m wmesto 3 lv, az daze shtjah da si slagam.. mnogo dobre izglezda ..

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
pep - специалист
Ако може да запитам само така ли със скара трябва да се захваща или има и други варианти като лепене :?
Мисля да си довърша коридорчето като ми се върти идея с ламинирани паркетни плоскости и някакви подложки от парчета летвички или osb по-тънки до 1см захванати с дюбели за стената , захващане с тези скоби , дали има шанс да стане нещо прилично при положение че са сравнително равни стените . Малко ми е трудно да си представя захващането и как се напасва при положение , че плоскостите си влизат в нут , да не кривне ме притеснява . Продават едни такива пластмасови "джиджафки кеку" за захващане на ПДЧ
http://www.pvo.com.ua/index.php?productID=1025
Последна промяна от pep на вт мар 16, 2010 4:26 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Зависи каква ти е повърхността на която искаш да лепиш - ако е тавна и механично здрава , може да се залепи. Ако става въпрос за PVC ламперия , може да я захванеш ако позволява основата , направо с такер или с винтове.

Кажи каква ти е идеята за да измислим нещо!
pep - специалист
Идеята ми да скрия тази дупка и оформя този елемент и да се получи цокъл от ламинат или друг подходящ материал , чудя се дали с лепене ще стане и как ако е възможно или трябва с дървена скара .
Изображение
pep - специалист
Почти стана . Остана обаче да скрия грозните ъгли и ръба на цокъла .
Изображение
Кажете къде да намеря тънка лайсна 6-7мм алуминиева Г-образна или шина такава тясна някаква :? Взех една Г-образна 10мм но е голяма .
Също и П-образна ми трябва . Мисля да оформя нещо като "портманто" нагоре с вертикални парчета .
pavkatay - майстор
pep написа:
Почти стана . Остана обаче да скрия грозните ъгли и ръба на цокъла .
Изображение
Кажете къде да намеря тънка лайсна 6-7мм алуминиева Г-образна или шина такава тясна някаква :? Взех една Г-образна 10мм но е голяма .
Също и П-образна ми трябва . Мисля да оформя нещо като "портманто" нагоре с вертикални парчета .
6-7 мм едва ли че намериш. може да намалиш ширината, но не пробвай с ъглошлайф. може би ножица или идея от някой, който е правил такова нещо :)
п.с. отдавна се питам аватара част от някакъв домашен видеофилм ли е :?
pep - специалист
Не , попадна ми от нета :lol:
Иначе идеята с рязането ми мина през главата , но някак си не ми се хареса :?
sian - специалист
Не се вижда да си сложил скара или летви, как ги захвана за стената.
Дали ще може да се залепи с пяна за топлоизолация, казват че не раздувала като монтажната.

Тема "Ламинат за стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: