Вграждането на тръбите в стената ще е трудно, тъй като това засяга и съседите (виж снимката), но ще се постарая да го направя максимално. Удължаването на комина е вече решено, но да вградя и водомера вътре, не бях мислил. Би било хубаво.
При събарянето на стената обаче възникнаха още проблеми.
Появи се бетонно трегерче над вратата, което е трудно за сваляне. Над него минават проводниците на ел. инст.
Разумът казва да изведа проводниците извън банята и да бутна горната част от стената. Мързела казва да оставя проводниците и стеничката така.

При събарянето на стената обаче възникнаха още проблеми.
Появи се бетонно трегерче над вратата, което е трудно за сваляне. Над него минават проводниците на ел. инст.
Разумът казва да изведа проводниците извън банята и да бутна горната част от стената. Мързела казва да оставя проводниците и стеничката така.

Прикачен файл
Да бутам или да не бутам ...
bania6.jpg (35.3 KиБ) Видяна 5534 пъти
Прикачен файл
Това е сега положението ...
bania7.jpg (237.46 KиБ) Видяна 5534 пъти

.
 . при смяната му). Проблем е вграждането на тръбите. Общият щранг идва отдолу и влиза в банята ми (виж снимка 7), а от там отива в съседите! Това прави долната част на инсталацията непреместваема за моите възможности
  при смяната му). Проблем е вграждането на тръбите. Общият щранг идва отдолу и влиза в банята ми (виж снимка 7), а от там отива в съседите! Това прави долната част на инсталацията непреместваема за моите възможности   
  то
  то  

.Аз поне така ги оправям.Друго: струвами се ,че няма да можеш да скриеш мръсния канал 110 с кашона(ГК).Дано се лъжа ,но така ми изглежда на снимката.
 .Аз поне така ги оправям.Друго: струвами се ,че няма да можеш да скриеш мръсния канал 110 с кашона(ГК).Дано се лъжа ,но така ми изглежда на снимката.