Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
emil_v r - майстор
Бррраво , това имах в предвид , но нЕмам тия нерви да го обясня
така подробно и разбрано .
Идеално е станало , мн. гот :-D
Ъглите на рамката са по- спорни ,но както си иска клиентката.
Определено по ми харесва фризовете срязани под 45 *

Какво ще кажеш СХЛ , ако си се направи стената нормално , и
в/у нея се лепне огледалото , и около него и фризовете със силикон в/у готовият фаянс ?
Ще изглежда пак така , а и фризовете по- релефни както иска Кака .
Бее, не трябваше да и казвам това за парите , ноо Кака пари има
като шума. :wink:
кака Лара - специалист
Браво, СХЛ, много добре е станало първото (от твойто огледало на село нищо не се вижда). Благодаря за нистин детайлните обяснения. Засърбяха ме ръцете да ид аз да ги нашляпам тия плочки :-D

Ама този силикон толкова здраво ли лепи? Все пак поне при мен си е повече от квадрат плоскостта ... :? Все ме е страх да не вземе да ми падне в краката някой ден.....

Емо, разбрала съм се с майстора всяка вечер скара и бира да има, така , че мога да поискам да кръстоса бамбука в ъглите на рамката с чиста съвест :lol: (А за фризовете спрямо фугите не те разбрах изобщо)
emil_v r - майстор
За " фризовете спрямо фуг. " не мога да ти поясня ,
аз с жена не мога да се разбера ! :evil:
Схл го е снимал на снимката .
Силиконът само на 4 точки е толкооова здраво , че цяло огледалото не можеш го свали , отделно че то не напряга грам силикона .

Плащай на порций след като ти хареса опред. етап .
В началото намирай и дребни кусури , никога не показвай задоволство ,не се усмихвай ,
не носи пиене абсолютно, ш'съжаляваш .
Ние обаче имаме безброй номера и пак ще разберем всичко :evil:
SHL - специалист
Здравейте пак :)
Емо става и както искаш ти на готовата стена без да вграждаш, само че ако сложиш фризове около огледалото ще им се вижда глината от страни. По-добре да се вземат лайсни за външен ръб и да се обканти огледалото с тях. С лайсни алпака би изглеждало добре.
кака Лара - специалист
Ахаааааааааа, сега след като видях снимката с други очи (а не женското "харесва ми/не ми харесва") разбрах какво имаш предвид за фугите. Това нещо аз ли трябва да го съобразя (размер на плочките+размер на пурата+огледалото), за да избегна някоя недомислица на майстора?
emil_v r - майстор
Стил. (СХЛ) , те нейните фризове , тя ги е дала на снимка горе , немат такъв глинест кант , става по няколко начин а , аз за това исках да се обади и друг освен мен .
Бее Како , що не вземеш... , да земеш да наредиш на пода почти цялата , целата стена , и там да оттренираш на сухо каквото,
квото искаш вкл. и крайните парчетата .
Модерните жени сега ни носят компютърни чертежи на всека стена .
Ковем всеки чертеж с 6см пирон на съответната стена , и почваме -
" яла булка кажи от де зе сега тоа размер на стената щот му нема 23 см.? "
" Нагоре нали до тавана искаш , получаваа се ивица от 8см , наистина ли искаш такава ивица? " и т.н. ...
Иначе миналият месец прайхме едни пана на една женица от едно село . (Драгалевци)
Виде ги тя и вика -
Отлично момчета :-D , само ги мръднете с една плочка наляво !
кака Лара - специалист
Емо, аз съм от тия по-арт персони, докато не го нарисувам, няма да мирясам... В твоя чест начертах нагледно и прилежно с тебешир върху мазилката къде какво искам, симулирах сутрешен тоалет от-до, и мисля, че майстора може да влиза вече...
Проблема е, че тепърва ще се прави замазка и като нищо ще стане като с твойта драгалевка, ше местим пак в движение фризове нагоре-надолу.... :?
vidrata - специален-специалист
Да му мисли твоя майстор мисля ,че ще му създадеш доста ядове. :lol:
emil_v r - майстор
Видра , тук от форумът женица е в беда ! От ВАРНА !
Ти на чия страна си - на майстора , или на женицата!
Спомни си за Робин Ху. Вилхелм Тел , и мн. др. :-D

Како , не му обръщай внимание , :-D точно така правим често и ние , чертаем по стените , има си ниски или мн. високи клиенти , и се прави естеств. индивидуално - щом плащаш .
Клиента не е професионалист и е често да не може да си представи завършеният продукт докрай .
Нема да се притесняваш , местим изводи за мивки не по 2 , а по 3 пъти , глей поне да е още пресно и лесно да се кърти.
Писнало ми е мноого да повтарям ,но

снимай си тръбите в стените и по пода , прави водна проба за Бога преди фаянса , проба и на канализацията , и сифоните !
Кабели за вентилатор , тонколона , ако имаш вана кажи да ти казвам и за нея.
pavkatay - майстор
до видрата- ей пустиняк имам чувство, че само на мренки налиташ, бе :-D

Тема "Огледало за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: