• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Милен - майстор
Ами както ти каза mitcd вземи каквото има реле 12В в най близкия магазин. Абаче си вземи такова комплект с цокъл за него. Тогава сменяш релетата заедно с цоклите и си готов.
Justy - майстор
Какво толкова да има тая схема - два бутона пуск за двете посоки, самозадръжка, взаимна блокировка и два крайни изключвателя.
Антон, виж данните на ел. мотора от табелата. Защо ще са нагорели контактите? Провери действат ли крайните изключватели. Има ли искрогасителни групи на НО контактите? Въобще - всички причини за този нагар по контактите. Релетата мога да ги взема оттук и да ти ги пратя по куриерска фирма. Не бери грижа. Само виж да установиш причините за дефектирането.

ПП Виж тук каква схема сме мъдрили миналата година - хем е с 1 бутон за управление :wink:
anton_ss - специалист
Ок,за схемите,ама тези дни са страшни жеги и временно ремонта е спрял.Иначе тук в един магазин за ел.ми предлагаха да го направя с контактори и управлението им да е с други релета на12в.Ще решавам...Наистина това е- релета за реверса траф за 12в.,40в.за мотора +паралелно дистанционно упр.
anton_ss - специалист
Ремонта на вратата преключи успешно.Единствено в релетата бе проблема.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с автомат за гаражна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: