• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
masterval - майстор
Tutuncho,
а не може ли просто да боядисаш без шпакловка?
На места мога , на места не! Тавана ми е ОК! Но смених дограмата след като направиха шпакловката , и предполагам знаеш какво е! Там мисля ,т.е. ще слагам картон , ще го лепя! Конструкция не ми се прави ,а е крива стената! В последствие , реших да вкопая контактите в панела! Другата стена пък граничи с банята и сменях ВиК-то и влезнах с хилтито в стаята , и там трябва да се оправи! и за това ще се наложи да пребоядисам всичко! Общо взето тръгнах на опъки с ремонта , и сега си патя заради това! В събота и неделя ще бачкам , мисля да му метна една ръка грунд , и от горе с Ф2-ка на кнауф да се мине тънко?
masterval - майстор
Не го правя това, но ми се е случвало някъде да навляза с шпакловката върху латекс - ако работя с нещо от типа "сатен" върху латекс или блажно става на драскотини. Но от опит глава не боли, само джоба...
masterval написа:
Не го правя това, но ми се е случвало някъде да навляза с шпакловката върху латекс - ако работя с нещо от типа "сатен" върху латекс или блажно става на драскотини. Но от опит глава не боли, само джоба...
Ами ще видим резултата , мой приятел ще шпаклова! Искаше да направи някъв шприц , от Ц200 и цимент. Аз обаче взех на боро грунд който го дават за нанасяне върху латекс! Надрах старата шпакловка и го минах с грунда! Днес или утре ще почне да шпаклова с гипсово лепило и после с Ф2! След нанасянето на гипсовото лепило , ще видим какво ще се получи преди да предприемем други действия! А между другото , тръгнах да мия латекса преди това! Беше нещо излишно от моя страна , латекса не мърда колкото и да го търках и мокрех! Това е в общи линий!
  • 1
  • 2

Тема "Шпакловка върху латекс?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: