Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
lyki - специалист
Какъв нож бе, джанъм?! Закачат се хората в Нета, а ти... да се изходиш по въпроса!

Не му връзвай кусур мастер :wink: ,я виж нашите регистраций със Стефан от кога са и виж твоята?Аз съм му свикнал даже го обичам ,по своему даже ми липсва по някога .Като му опознаеш и другата страна може да ти стане и симпатичен ,а това със изхождането е от нарушения радиационен фон около Козлодуй :wink:
Стефан - майстор
Master_Kenobi написа:
Стефан написа:
...Извинявай, като за начало. Не обичам да чета неграмотно граматически написани постове...
пиши и ти грамотно! Само в горното редче има две грешки. :lol: Верно си голЕм досадник! :-D

Можеш да ги посочиш в червено, и тогава да говорим.

Между другото, някой в рода ти да е получил хълцане? :? :lol:

Съжалявам, че развалихме представянето със закачките.
angela_pk - специалист
Стефан написа:
Казват му гоУф там
...и не само това... :?
казват му и коУа... :-D

А иначе има и аУди /с ударение на У-то/...
По магазините пък има саУам, зеУе, масУини...и други бУагинки... :lol:
А ако се удариш по носО иУи те ритнат по кракО...много боУи :cool:

А иначе...споко. Разбирам от майтап :wink:
emil_v r - майстор
Ооо Монтана , квартал на Враца !

Превърни Перник в наш регион :-D
Научи ги да казват "кък", и " мъжо ти " :-D като хората .
Стефан - майстор
angela_pk написа:
...и не само това... :?
А иначе...споко. Разбирам от майтап :wink:
Така и трябва, за разлика от някои други. България е малка страна, със своите особености, и различни диалекти. Лошо нЕма!

Оооо, Емо! Грандоман такъв! Аман от тебе! Отново ме изпревари.

Вече е ясно, че Враца е центъра на Земята :lol:
lyki - специалист
Ае стига вече с диалекти и дребни тарикатлъци ,същината на спора бе- верно ли че новата колежка е радост за очите ?
До сега никой не говори по същество а раздувате диалектически финтове и мрътнкате както обикновено. :lol:
UNIOR - модератор
Привет и от мен :winken:
angela_pk - специалист
По същество...? :?
Аз самата съм мъжко момиче.
Миналогодишния ремонт вкъщи 95% е мое дело с помощта на децата. Съпружеството се включи за тоците. В останалото време беше ангажиран с изкарването на парите за ремонта :-D . Иначе любимо занимание са ми дребните неща и правенето на "от нищо нещо".
Работя във фирма за инструменти с диамантено покритие или диамантени сегменти за обработка на различни видове камък, бетон и асфалт /дискове, боркорони, профилни инструменти.../. С каквото мога да бъда полезна.....с удоволствие :cool: .

Тема "Ето ме и мен..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: