• 1
  • 2
pesho - специалист
E,тея на снимката са "Made in USA". 2006 г. ,Автоматик,Типтроник,2х1(водеща е само едната лява ръка),от изложението в Детройт...
The_FAN - специалист
royal написа:
Аз по принцип пазарувам от Мр Бриколаж и досега не е имало някакъв инструмент, който да ми трябва и да го няма! :yawinkle:
е това е първото от многото дето ги няма
leonardo_vd - модератор
Забравих да го снимам, но моя прави правоъгълна дупка. :wink:
veselin genchev - специалист
[quote="leonardo_vd"][quote="veselin genchev"]"В Бургас би трябвало да има представителен магазин или друг такъв който работи с продуктите на STANLEY."Клещите" се казват:"цанги" за щендери.Цената им в София-"Марка-2000"ООД е от около 74 до 97лв.Препоръчвам малко по-скъпия модел/по-практичен и удобен е/Цангите се използват за "фиксиране" на CW щендери към UW-рамката/по стандарта на Кнауф,Ригипс и др.не се допуска свързването на щендери за преградни стени с така наречените "копчета"-рапидка:4.2х13.За предстенни обшивки е недопустимо използването на който и да е от двата метода.Ако пък имаш път към София със сигурност ще ги намериш на адрес:ул."Кукуш" №7-"Марка-2000"ООД/Намират се м/у "Захарна ф-ка" и "Орион"Провери и в "BAUZENTRUM"безплатен телефон за цялата страна: 0800 1 9090 и ще ти отговорят къде в големите областни градове имат магазини или търговски партньори.Успех."
Това е цитат[/quote]
ДА питам. Хванал ли си поне 1 профил с такива клещи. Айде спрете с тези книги които четете и да се изказват хора които имат опит, щот това мнение не ми вдъхва много опит, а почти копи и пейст.[/quote]
Ne,ne sam hvanal nito edin profil,no v drug forum go "pusnax" vaprosa i mi otgovorixa taka.Poradi tazi prichina nai-na kraj sam napisal"Towa i tcitat" :lol:

Модерирано...leonardo_vd
Поне пиши на кирилица:
[V
Vinagi pisha na kirilitca ,no v momenta njmam vazmognost. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за инструмент?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: