Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Теди - специалист
For Those About To Rock-We Salute You :winken: Изображение
Последна промяна от Теди на ср фев 18, 2009 10:31 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
sasooooooooo написа:
Здрасти! :winken:
Ама верно тука само рокаджии и метали :-D
Бе не само, ма тук някак много се викна срещу другото и се скатават. Нека им!
rainheart - напреднал
Харалампи написа:
Здрасти, приятно е да се запознаеш с млад човек, който не мисли само за музика, коли жени и пиене, а обича да създава нещо със ум и ръце. Поздравления и дай Боже повече млади хора като теб.
Малко си в грешка колега :lol:
музика - дрънкал съм на пиано и китара, иначе се занимавам засега непрофесионално с DJ-тво в готик и индъстриъл среди, а все пак държа музикален магазин и се занимавам основно с дистрибуция, изготовка на мерч с две думи музиката става начин на живот.
коли - на снимката си личи, че съм голфаджия
жени - по-добрият вариант от мъжете ;)
пиене - :?
Това не пречи да си правя нещата като за мен си. Да знам, че колата спи на хубаво място, че в нас си ремонтирам по мой вкус (нищо, че крайният ефект постигам 3 пъти по-бавно) и лятото като стане 38 градуса да скоча в шадраванчето с една ледена бира.

n_a не знам дали рекламите са позволени, така че потърси Black Widow шоп в Гугъла или пиши лс.

Форума да не се окаже някаква метъл секта :lol:
vidrata - специален-специалист
Здрасти пич.

Ма що голф 3 бре .Мъкааааааааааааа мъка. :lol: :lol: :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Що бе, сложи си го в подписа. Ако не пасва на форума, ще ти го махнат. Онлайн магазинът идентичен ли е с реалния? Малко стока, малко.
rainheart - напреднал
vidrata написа:
Здрасти пич.

Ма що голф 3 бре .Мъкааааааааааааа мъка. :lol: :lol: :lol: :lol:
Събирам за 4-ка :wink: http://vbox7.com/play:290c6895 поздрав!

http://vbox7.com/play:7b5193e6 нещо за рокерите
http://vbox7.com/play:85ccd114 и нещо за даркерите
rainheart - напреднал
n_a написа:
Що бе, сложи си го в подписа. Ако не пасва на форума, ще ти го махнат. Онлайн магазинът идентичен ли е с реалния? Малко стока, малко.
Не е! Засега го зареждаме сайта, само че някои неща ги пропускаме! Масови тениски и суитчъри, които ги има във всеки магазин ги пропускаме, както и някои от аксесоарите! А и съм още малък, нямам и половин година на пазара, не очаквайте нещо грандиозно. В MySpace профила има фотоси на магазинчето :)
Харалампи - специалист
В сучая ключовата дума в "само". То е ясно че се интересуваш от всички присъщи на нормалния мъж неща, но освен това обичаш да "създаваш", което те прави различен от 90% от съвременните младежи. Така че не съм в грешка. :respekt:
silllveto - Майсторица
Здрасти, здрасти :)
Перничани да се изЕдат, че комшиите ги предвариха с увековечаването на ГоУфа.

Тема "GotH ThinG" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: